ogulcan_dogann22 Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 26 Aralık 2020 #1 Aynen bu hatayı alıyorum aylardır.
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 GTA Online'daki 2. karakter seçeneğinizde bir sıkıntı oluşmuş galiba. Overwrite'ı seçebilirsiniz. Büyük ihtimal tekrardan karakter yaratacaksınız. Artı 0 Eksi
GTA Online'daki 2. karakter seçeneğinizde bir sıkıntı oluşmuş galiba. Overwrite'ı seçebilirsiniz. Büyük ihtimal tekrardan karakter yaratacaksınız.
KS KS ogulcan_dogann22 Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #3 riseofthefallensigma dedi: GTA Online'daki 2. karakter seçeneğinizde bir sıkıntı oluşmuş galiba. Overwrite'ı seçebilirsiniz. Büyük ihtimal tekrardan karakter yaratacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat olmuyor. Artı 0 Eksi
riseofthefallensigma dedi: GTA Online'daki 2. karakter seçeneğinizde bir sıkıntı oluşmuş galiba. Overwrite'ı seçebilirsiniz. Büyük ihtimal tekrardan karakter yaratacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat olmuyor.
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #4 ogulcan_dogann22 dedi: Yaptım fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Overwrite seçince ne oluyor? Karşınıza ne ekranı geliyor? Artı 0 Eksi
ogulcan_dogann22 dedi: Yaptım fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Overwrite seçince ne oluyor? Karşınıza ne ekranı geliyor?
KS KS ogulcan_dogann22 Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #5 riseofthefallensigma dedi: Overwrite seçince ne oluyor? Karşınıza ne ekranı geliyor? Genişletmek için tıkla... Cloud Save hatası veriyor. Artı 0 Eksi
riseofthefallensigma dedi: Overwrite seçince ne oluyor? Karşınıza ne ekranı geliyor? Genişletmek için tıkla... Cloud Save hatası veriyor.
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #6 ogulcan_dogann22 dedi: Cloud Save hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Peki oyunu hiç silip yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
ogulcan_dogann22 dedi: Cloud Save hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Peki oyunu hiç silip yüklemeyi denediniz mi?
KS KS ogulcan_dogann22 Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #7 riseofthefallensigma dedi: Peki oyunu hiç silip yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet her şeyi denedim fakat olmuyor. Artı 0 Eksi
riseofthefallensigma dedi: Peki oyunu hiç silip yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet her şeyi denedim fakat olmuyor.
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #8 ogulcan_dogann22 dedi: Evet her şeyi denedim fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... İşe yaramama ihtimali yüksek: Belgeler - Rockstar Games - GTA V - Profiles içinde bulunan klasörü silin. Ardından oyun dosyalarını doğrulatın. Sonra tekrardan Online'a girmeyi deneyin. Ancak hikaye modundaki ilerlemeniz silinecektir. Artı 0 Eksi
ogulcan_dogann22 dedi: Evet her şeyi denedim fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... İşe yaramama ihtimali yüksek: Belgeler - Rockstar Games - GTA V - Profiles içinde bulunan klasörü silin. Ardından oyun dosyalarını doğrulatın. Sonra tekrardan Online'a girmeyi deneyin. Ancak hikaye modundaki ilerlemeniz silinecektir.