GTA Online Server Sorunu

Serverlar da sıkıntı olmadığı zaman, ssd ile 2 dk da giriyorum oyuna. Serverlar da sıkıntı varsa zaten loading ekranın da 5 dk felan bekletiyor sonra girmiyor. Oyunda 1 kişi olması bir sorun değil. Bende bazen tek başıma oluyorum ama sonradan doluyor, veya dolu server denk geliyor.

Arkadaşlar oyuna girdiğimde serverda ya tek ben ya da 1 kişi oluyor. Oyuna bağlanmam da 4-5 dk falan sürüyor. Telefonumun interneti ile bağlanıyorum. Ne yapmam lazım? Sistemim gayet yeterli bu arada.

Kaç kere yaşandı bu durum? Tek kişi kalıyorsa oyun solo session açmış demektir, 1 kişi ile iseniz boş bir servere denk gelmişsinizdir, ben de denk geldim o durumlara 2-3 kere ama şu anda dolu serverlere atıyor.

Kaç kere yaşandı bu durum? Tek kişi kalıyorsa oyun solo session açmış demektir, 1 kişi ile iseniz boş bir servere denk gelmişsinizdir, bende denk geldim o durumlara 2-3 kere ama şu anda dolu serverlere atıyor.

Her seferinde yaşanıyor hocam sürekli 2-3 kişi oluyıor onlar da çıkıp gidiyor.

Serverlar da sıkıntı olmadığı zaman, ssd ile 2 dk da giriyorum oyuna. Serverlar da sıkıntı varsa zaten loading ekranın da 5 dk felan bekletiyor sonra girmiyor. Oyunda 1 kişi olması bir sorun değil. Bende bazen tek başıma oluyorum ama sonradan doluyor, veya dolu server denk geliyor.
Bende sadece ben uzun uzun online yüklenme ekranını bekliyorum sanıyordum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı