GTA Online sunucuları kapandı mı?

Emrihanr6

Centipat
Daha fazla  
Ben uzun zamandır GTA V girmiyordum Premium Edition vardı Social Club hesabıyla girdim karakteri oluşturdum. Her şey tamam save&play Online diye bir tuş vardı ona tıkladım böyle kuş bakışı ekranında kaldım yoksa sunucular mı kapandı haberim mi yok? Yardımcı olur musunuz?

Hocam 1 haftadır heistin ortasında arkadaşımı oyundan kickliyor. Direk mesaj olarak da yaziyor "you been kicked" şeklinde. Silmemize ramak kaldı.

Hocam 1 haftadır heistin ortasında arkadaşımı oyundan kickliyor. Direk mesaj olarak da yaziyor "you been kicked" şeklinde. Silmemize ramak kaldı.

Arkadaşınız ile oynuyorsanız "invite only" tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde oynanılıyor public sunuculara bağlanılamıyor çünkü Cadılar Bayramı etkinliği dolayısı ile oyunda aktif olarak çok fazla oyuncu var ve sunucuları da dandik olunca haliyle çoğu kişi problem yaşıyor bunun öncesinde günde aktif olarak 10-11.000 civarı oyuncu sayısına ulaşan GTA 5 bugünlerde 100.000 oyuncu sayısına erişiyor aktif olarak güncelleme geldiği doğrudur fakat 2015'ten kalan sunucuları buna hazır değil. :)

An itibarı ile bende de aynı sorun mevcut bu durum sunucuların kalitesizliğinden ötürü normal invite only halinde dahi gecikmeler az çok fark edilse de public serverler de daha da çok kendini belli ediyor haliyle oyuncu yüksek olan servere bağlanmaya çalıştığınızda da takılı kalıyor anlık olarak 89.000 kişi oynamakta sunucular bu kadar kişiyi kaldırmıyor bir kaç sefer bağlandım bağlansamda herkesi bir anda left olarak gösterdi ve tek kaldım bu oyun Online için oynanmaz dostlar vaktinizi çöpe atmayın.

Hocam sakın publice giremyin sizi banlatıyorlar şu anlık publicte sıkıntı var.

Vallahi dostum girebilsem keşke :) hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum da ayıptır sorması kaynak nedir veya bu sonuca nereden ulaştın? Merak ettim çok enteresan bir durum.

Hocam şöyle birileri var biz ekibiz FiveM'de 30 kişi hepimiz onlinea girdik takılıyoruz hile yok bir anda hepimize para düştü 10M 500 bin gibi 5dk sonra ban.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı