Çözüldü GTA Online "timed out downloading Player data" hatasına Windows 11 sebep oluyor olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Omer Sozen

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
AMD Radeon RX Vega 10 Graphics
İşlemci
AMD Ryzen 7 3700U
Çok önceden bu hata hakkında konu açmıştım ve uzun süren araştırmalar sonucu çözümü bulamamıştım. Rockstar destek de çözüm bulamamıştı. Aynı evde başka bilgisayarda aynı hesapta bu hatayı vermiyor. Hata veren bilgisayarı formatladım ama sonuç yok. Modem IP değiştirttim yine sonuç yok. Bu hatayı önceden almıyordum. Önceden Windows 10 kullanıyordum ama Windows 11'e geçtikten sonra bu hatayı alıp almadığımı bilmiyorum, hatırlamıyorum. Sizce sorun Windows 11 mi? Şimdi son kez deniyorum. Windows 10 kurdum ve GTA 5 indiriyorum. Bu hatayı alan fazla kişi yok. Çözen hiç kimse yok. Ölümcül bir hata. Bu hatayı "timed out loading Player data" ile karıştırmayın. Benim aldığım hata "timed out downloading Player data" olmak üzeredir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani oyun dataları oyuna aktarılamadı değil direk indirilemedi. İlginç. Neyse işe yararsa yazın hocam merak ettim çoktan inmiştir falan diyeyecektim ki oyunun boyutu çok.
Evet.. Sonunda! Oyunu silip yükleyerek, modem ayarlarıyla oynayarak, IP değiştirerek, GTA'ya ait kapalı portları açarak, yetmedi bilgisayarı formatlayarak, Rockstar desteğin 2 hafta uğraşıp çözemediği ve eninde sonunda "sorun çözülmüştür" süsüyle talebi kapatmasına rağmen, sorunu çözen hamle Windows 10'a geçmek oldu. Bunca zamandır bu kadar basit bir şeyin (Aslında basit değil ama bunca şeyden sonra basit geliyor) bu hataya sebep olması biraz komik. Arkadaşlarım Windows 11'e geçerken beni uyarmışlardı , oyunlarda sorunlu olduğuna dair. Keşke onları dinleseymişim. Eğer bilgisayarı oyun için kullanıyorsanız Windows 11'e geçmek için iyi bir zaman olmadığını düşünüyorum. Belki 1-2 sene sonra düzelir bu Windows 11. Ama Windows 11'e geçince illa GTA açılmayacak diye bir şey de yok , gereksiz laf olmasın. Sadece şuan bu uzun süren illetin sebebinin Windows 11 olması sebebiyle biraz sinirliyim 11'e :D . Hayırlı günler..
Yani oyun dataları oyuna aktarılamadı değil direk indirilemedi. İlginç. Neyse işe yararsa yazın hocam merak ettim çoktan inmiştir falan diyeyecektim ki oyunun boyutu çok.

Evet.. Sonunda! Oyunu silip yükleyerek, modem ayarlarıyla oynayarak, IP değiştirerek, GTA'ya ait kapalı portları açarak, yetmedi bilgisayarı formatlayarak, Rockstar desteğin 2 hafta uğraşıp çözemediği ve eninde sonunda "sorun çözülmüştür" süsüyle talebi kapatmasına rağmen, sorunu çözen hamle Windows 10'a geçmek oldu. Bunca zamandır bu kadar basit bir şeyin (Aslında basit değil ama bunca şeyden sonra basit geliyor) bu hataya sebep olması biraz komik. Arkadaşlarım Windows 11'e geçerken beni uyarmışlardı , oyunlarda sorunlu olduğuna dair. Keşke onları dinleseymişim. Eğer bilgisayarı oyun için kullanıyorsanız Windows 11'e geçmek için iyi bir zaman olmadığını düşünüyorum. Belki 1-2 sene sonra düzelir bu Windows 11. Ama Windows 11'e geçince illa GTA açılmayacak diye bir şey de yok , gereksiz laf olmasın. Sadece şuan bu uzun süren illetin sebebinin Windows 11 olması sebebiyle biraz sinirliyim 11'e :D . Hayırlı günler..

Çözüm
Hocam bence rehber falan yapın bu hatayı alanlar için herke bu acıyı çekmesin :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı