Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 25 Aralık 2020 #1 Sitelerde GTA Online unlock diye şeyler satıyorlar. 100 milyon dolar vesaire. Bunlar hile mi? Yoksa yasal mı? Alan var mı? Aldıysa nereden aldı? Yardım edebilecek varsa çok mutlu olurum.
Sitelerde GTA Online unlock diye şeyler satıyorlar. 100 milyon dolar vesaire. Bunlar hile mi? Yoksa yasal mı? Alan var mı? Aldıysa nereden aldı? Yardım edebilecek varsa çok mutlu olurum.
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 25 Aralık 2020 #2 Unlock derken? Artı 0 Eksi
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 25 Aralık 2020 #3 Bildiğim kadarıyla ban yememen için hesabını PS3'e bağlayıp hile yapıyorlar. Artı 0 Eksi
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 25 Aralık 2020 #4 Arkadaşın unlock ile demek istediği para basma vs. mi?Anlayamadım da. Artı 0 Eksi
KS KS Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 25 Aralık 2020 #5 kreatonunoglu dedi: Unlock derken? Genişletmek için tıkla... Sitelerde unlock adı altında oyun içi para vesaire satıyorlar. Bende shark Card gibi bir şey mi hile falan mı diye merak ettim onu soruyorum. Artı 0 Eksi
kreatonunoglu dedi: Unlock derken? Genişletmek için tıkla... Sitelerde unlock adı altında oyun içi para vesaire satıyorlar. Bende shark Card gibi bir şey mi hile falan mı diye merak ettim onu soruyorum.
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 25 Aralık 2020 #6 Sample0 dedi: Sitelerde unlock adı altında oyun içi para vesaire satıyorlar. Bende shark Card gibi bir şey mi hile falan mı diye merak ettim onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hile ile yapıyorlar onları. Artı 0 Eksi
Sample0 dedi: Sitelerde unlock adı altında oyun içi para vesaire satıyorlar. Bende shark Card gibi bir şey mi hile falan mı diye merak ettim onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hile ile yapıyorlar onları.
KS KS Sample0 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 337 Çözümler 3 25 Aralık 2020 #7 kreatonunoglu dedi: Hile ile yapıyorlar onları. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz ? Artı 0 Eksi
kreatonunoglu Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 83 Yer /home 25 Aralık 2020 #8 Sample0 dedi: Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Hileyle parayı basıyorlar zaten. Hileyle para basıp hesap satanlarda var. Dikkatli olun derim. Artı 0 Eksi
Sample0 dedi: Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Hileyle parayı basıyorlar zaten. Hileyle para basıp hesap satanlarda var. Dikkatli olun derim.