Arkadaşlar GTA indiriyorum ama sizce GTA Online'de mi oynamak daha zevkli yoksa FiveM serverlerinde oynamak mı?
Ayrıca ikisinin farkları ne?
Tek başıma GTA Online'de neler yapabilirim? Maalesef GTA Online oynayacak arkadaşım yok.Dostum eğer arkadaşların varsa kendinize ait friendly session açarak hilecilerden uzak oyun oynayabilirsin. Gerçi yoksa yine de solo session açabiliyorsun. Bana kalırsa RP oynamayacaksan FiveM'e bulaşma 2'sini de deneyim ettim. Her türlü normal Online derim?
Ne gibi modlar var?GTA Online hilecilerden dolayı başın çok ağrır. FiveM'de farklı oyun modları var sıkılmazsın. FiveM patlama yaşamadan önce oynamış bir oyuncuyum.
1 kişilik heistler var mı?FiveM'de freeroam sunucular zevkli oluyor tek isen GTA Online biraz sıkabilir heistler genelde 4 kişilik FiveM'de freeroam bir sunucuda gerçek hayattan arabalarla eğlenebilirsin.
GTA Online'da tek kişilik görevler var. Online'da yapılacakları bilirseniz tek de olsanız sıkılmazsınız.1 kişilik heistler var mı?
Freeroam nasıl birşey oluyor anlatırsan çok sevinirimm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.