Çözüldü GTA Online yavaş açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf0293729

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
H610M
İşlemci
İ3-12100f
Arkadaşlar, geçenlerde GTA 5 yükledim. Story Mode'a çok hızlı giriyor onda sıkıntı yok ama Online moda girmek istediğim zaman bayağı bekletiyor. İnternetten biraz araştırdım. Önce story moda girin sonra Online'a girin falan yazmışlar ama işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, geçenlerde GTA 5 yükledim. Story Mode'a çok hızlı giriyor onda sıkıntı yok ama Online moda girmek istediğim zaman bayağı bekletiyor. İnternetten biraz araştırdım. Önce story moda girin sonra Online'a girin falan yazmışlar ama işe yaramıyor.

GTA 5'te bu sıkıntı en başından beri var, oyunun kendi bekleme süreleri çok fazla.

GTA 5'te bu sıkıntı en başından beri var, oyunun kendi bekleme süreleri çok fazla.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı