GTA Online Yeni Hesap Açma

ProgenT20

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Proses
Öncelikle merhabalar arkadaşlar,

Grand Theft Auto Online'dan 3-4 ay kadar bir süredir uzağım bunun sebebi ise mod kullanıp permanently yani kalıcı olarak banlanmamdır. Şimdi ki amacım ise oyuna yeniden dönüp sıfırdan yeni bir hesabı geliştirmektir. Oyun şu an %50 indirimde megalodon shark yani 8m'lik oyun parası ile beraber almayı düşünüyorum. Fakat nasıl yapabileceğimi bilemiyorum. Yeni bir Steam hesabı açıp bu dediklerimi o hesap ile alırsam oyunu indirip açtığım zaman kalıcı olarak banlanmış olan Social Club hesabıma otomatik olarak gireceğinden şüpheleniyorum.

Bu konuda bana kesin direktifler ile yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir Steam hesabı ve Social Club hesabı açmalısınız. Tam emin olamadığım nokta şu, benim bir arkadaşım CS:GO dan VAC yemişti yeni Steam hesabı açıp tekrar oyunu satın almıştı ve aynı IP üzerinden bağlandığı için tekrar VAC yemişti. Sizde de böyle bir sorun olur mu onu bilmiyorum.

Anladım teşekkürler fakat oyuna ilk giriş yapacağım esnada yeni açtığım social club hesabıma girmeme müsade edecekmidir yoksa otomatik olarak eski banlı hesabamı girecekdir onu kestiremedim.

Ve birde bu "vac" mevzuu hakkında bilgilendirirseniz benimde başıma gelebilir mı aynı şey meraklarımı gidermeme yardımcı olursunuz, teşekkürler.

Bilgisi olan yardımsever arkadaşları bu post'a bekliyorum...

Kimse yok mu yardımcı olacak ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı