RefRoys Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 71 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #1 GTA 5 Online'na girerken yükleme ekranında kalıyor. Yarım saat beklediğimi biliyorum neyse. Kapatıp açıyorum oyunu girerse giriyor, girince görevlerden çıkarkenki yükleme ekranında da aynı sorun oluyor. Lütfen yardımcı olunuz.
GTA 5 Online'na girerken yükleme ekranında kalıyor. Yarım saat beklediğimi biliyorum neyse. Kapatıp açıyorum oyunu girerse giriyor, girince görevlerden çıkarkenki yükleme ekranında da aynı sorun oluyor. Lütfen yardımcı olunuz.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 5 Ağustos 2019 #2 İnternet hızın kaç? Bilgisayar özelliklerin nedir? Artı 0 Eksi
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2019 #3 Hocam bu tarz konularda, insanların size daha iyi yardım etmesi için lütfen sistem özellikerinizi de paylaşmayı unutmayın. Artı 0 Eksi
Hocam bu tarz konularda, insanların size daha iyi yardım etmesi için lütfen sistem özellikerinizi de paylaşmayı unutmayın.
erayselim` Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 484 Çözümler 5 Yer Muğla/Fethiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #4 Oyun dosyalarınızı doğrulayın, socialclub dosyalarını kaldırıp tekrar kurun. Yine düzelmezse oyunu yeniden kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarınızı doğrulayın, socialclub dosyalarını kaldırıp tekrar kurun. Yine düzelmezse oyunu yeniden kurmayı deneyin.
solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 6 Ağustos 2019 #5 Bunun sebebi oyunun pencere modunda kalması. Bende hep böyle oluyor. Mümkün mertebe Steam'de oynaya bastıktan sonra hiç bir şeye dokunmuyorum. Artı 0 Eksi
Bunun sebebi oyunun pencere modunda kalması. Bende hep böyle oluyor. Mümkün mertebe Steam'de oynaya bastıktan sonra hiç bir şeye dokunmuyorum.
erayselim` Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 484 Çözümler 5 Yer Muğla/Fethiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #6 solvadors dedi: Bunun sebebi oyunun pencere modunda kalması. Bende hep böyle oluyor. Mümkün mertebe Steam'de oynaya bastıktan sonra hiç bir şeye dokunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun açıkken her şeyi yapmama rağmen 5-10dk'da online'a girebiliyorum. Ayarlar kısmından "Pause Game On Focus Loss"u Off olarak ayarlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
solvadors dedi: Bunun sebebi oyunun pencere modunda kalması. Bende hep böyle oluyor. Mümkün mertebe Steam'de oynaya bastıktan sonra hiç bir şeye dokunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun açıkken her şeyi yapmama rağmen 5-10dk'da online'a girebiliyorum. Ayarlar kısmından "Pause Game On Focus Loss"u Off olarak ayarlamayı deneyin.