GTA Online'a girilmiyor

34tuna

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Arkadas ile GTA Online girmek istiyoruz fakat arkadas oyuna girerken ekteki yazı cıkıyor. Rockstar Games uygulamasından BattlEye etkin fakat hala boyle bir sorun cıkarıyor acil yardım edebilirseniz seviniriz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-15 223011.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-15 223011.png
    476,8 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar selam. Arkadas ile GTA Online girmek istiyoruz fakat arkadas oyuna girerken ekteki yazı cıkıyor. Rockstar Games uygulamasından BattlEye etkin fakat hala boyle bir sorun cıkarıyor acil yardım edebilirseniz seviniriz.
BattlEye kapalıymış açı onu rockstar games launcherdan

Oyunda hikaye modunda hile açmak için BattlEye'yi iptal ediyorlar acaba arkadaşınız iptal mi etmiş, eğer etmediyse dosyaları doğrulayıp tekrar Social Club'dan girmeyi deneyebilir.

Oyunda hikaye modunda hile açmak için BattlEye'yi iptal ediyorlar acaba arkadaşınız iptal mi etmiş, eğer etmediyse dosyaları doğrulayıp tekrar Social Club'dan girmeyi deneyebilir.

Hayır hocam BattlEye'yi aktiflestirdik arkadas grafik modu vs kurmustu onları dosyalardan çıkarıp dosyaları dogruladık.

dosyaları tekrar dogruladik ve gene aynı sorun

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı