GTA Online'da Amazon Prime parası yatmadı

farEX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. Amazon Prime'a yeni üye oldum GTA Rockstar hesabımı bağladım GTA Online da 500 bin dolar vereceği yazıyordu ama birkaç gün olmasına rağmen hâlâ GTA'ya para gelmedi. Amazon Prime'a girince toplandı yazıyor ve tam anlayamadım. Yapmayı unuttuğum bir şey mi var yoksa daha beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleyin, oyuna girerken veriyor elbet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Talep edildi yazdıysa size en yakın zamanda GTA'ya girdiğinizde uyarı gelecek. Promosyondan 500.000 dolar kazandınız diye.

Talebin üzerinden 1 hafta geçmesini bekle. Bazen bildirim gelmiyor oyundan, hesabına bilmediğin 125.000 dolar gelirse kontrol et. 500.000 dolar 4 haftaya bölünüyor.

Arkadaşlar herkese selam. Amazon Prime'a yeni üye oldum GTA Rockstar hesabımı bağladım GTA Online da 500 bin dolar vereceği yazıyordu ama birkaç gün olmasına rağmen hâlâ GTA'ya para gelmedi. Amazon Prime'a girince toplandı yazıyor ve tam anlayamadım. Yapmayı unuttuğum bir şey mi var yoksa daha beklemeli miyim?

Bazen geç gelebiliyor siz yine de bir daha bakın Amazon Prime'a belki başmışsınızdır algılamamıştır falan.

Benim param 5 günde geldi beklemelisin ve anında 500 vermiyor 125 veriyordu galiba

Konu sahibinin son girişi 10 Ağustos olarak gözüküyor bende. Nasıl oluyorda bu konuyu açabiliyor :D

Dosya Ekleri

• 1661259937203.png
    1661259937203.png
    21,7 KB · Görüntüleme: 46
Öne çıkarmıştır?

Technopat'ın konuları öne çıkar özelliği var mı? Varsa benmi bilmiyorum. Hem öylede olsa hesaba son giriş tarihine bakın. Hesaba girmeden nasıl öne çıkarsın?

Technopat'ın konuları öne çıkar özelliği var mı? Varsa benmi bilmiyorum. Hem öylede olsa hesaba son giriş tarihine bakın. Hesaba girmeden nasıl öne çıkarsın?
toplandı yazıyor ama para gelmedi

Talep edildi yazdıysa size en yakın zamanda GTA'ya girdiğinizde uyarı gelecek. Promosyondan 500.000 dolar kazandınız diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı