PocoBey Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci i5 3.nesil 8gb ram Gtx 1060 3 gb ekran kartı Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Günaydın GTA Online'a daha dün başladım bugün ise arabamla giderken bir oyuncu arabama bindi ve arabayı bayağı yükseğe çıkardı ban yerim diye korktum ban sebebi midir?
Günaydın GTA Online'a daha dün başladım bugün ise arabamla giderken bir oyuncu arabama bindi ve arabayı bayağı yükseğe çıkardı ban yerim diye korktum ban sebebi midir?
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.036 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Yok yemezsin ama para falan atmalarını isteme sakın. Artı 0 Eksi
KS KS PocoBey Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci i5 3.nesil 8gb ram Gtx 1060 3 gb ekran kartı Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 Burak2134 dedi: Yok yemezsin ama para falan atmalarını isteme sakın. Genişletmek için tıkla... Eyw kral Artı 0 Eksi
Burak2134 dedi: Yok yemezsin ama para falan atmalarını isteme sakın. Genişletmek için tıkla... Eyw kral
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.393 Çözümler 2 8 Nisan 2024 #4 Ben neler neler yaptım ban falan yemedim adamların kafasına araba atıyorum bir şey olmadı bundan ban atmazlar korkma. Zaten report silme hilesi bile var oyunda. Artı 0 Eksi
Ben neler neler yaptım ban falan yemedim adamların kafasına araba atıyorum bir şey olmadı bundan ban atmazlar korkma. Zaten report silme hilesi bile var oyunda.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.649 Çözümler 23 8 Nisan 2024 #5 RonPel dedi: Ben neler neler yaptım ban falan yemedim adamların kafasına araba atıyorum bir şey olmadı bundan ban atmazlar korkma. Zaten report silme hilesi bile var oyunda. Genişletmek için tıkla... Çok güzel bilgiler vermişsiniz teşekkür ederiz. :d Artı 0 Eksi
RonPel dedi: Ben neler neler yaptım ban falan yemedim adamların kafasına araba atıyorum bir şey olmadı bundan ban atmazlar korkma. Zaten report silme hilesi bile var oyunda. Genişletmek için tıkla... Çok güzel bilgiler vermişsiniz teşekkür ederiz. :d
Bildiğimiz Üye Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 261 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3 GB RAM, Intel Core 2 Duo T6600, Win 7 Ultimate Service Pack 1, 360 GB SSD değil 16 GB DDR5 RAM,Nvidia Geforce RTX 4050 140w 6GB VRAM,144 Hz Full HD Ekran,1 TB SSD,Win 11 Pro 23H2 Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #6 RonPel dedi: Ben neler neler yaptım ban falan yemedim adamların kafasına araba atıyorum bir şey olmadı bundan ban atmazlar korkma. Zaten report silme hilesi bile var oyunda. Genişletmek için tıkla... Report Hilesi nasıl oluyor hocam? Artı 0 Eksi
RonPel dedi: Ben neler neler yaptım ban falan yemedim adamların kafasına araba atıyorum bir şey olmadı bundan ban atmazlar korkma. Zaten report silme hilesi bile var oyunda. Genişletmek için tıkla... Report Hilesi nasıl oluyor hocam?
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.036 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #7 Adamı raporlayinca direk oyunu kapatıyor öyle şaşalı bir anticheat. Artı 0 Eksi
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.393 Çözümler 2 8 Nisan 2024 #8 Bildiğimiz Üye dedi: Report hilesi nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Kanka biri sana rapor attığı zaman onu silebiliyorsun ve adamı bile haksız ban attırabiliyorsun. Adama mesela 8 milyon dolar at hile üzerinden reportluyorsun ban yiyor. Artı 0 Eksi
Bildiğimiz Üye dedi: Report hilesi nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Kanka biri sana rapor attığı zaman onu silebiliyorsun ve adamı bile haksız ban attırabiliyorsun. Adama mesela 8 milyon dolar at hile üzerinden reportluyorsun ban yiyor.