GTA Online'da araç nasıl satın alınır?

saulgoodmantr

Decapat
Daha fazla  
Oyunu yeni yükledim ve pek bir bilgim yok. Oyunda insanlardan gördüğüm kadarıyla Zentorno vb. arabaları alabiliyorlar fakat ben nereden alacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce GTA V hikaye modunu oynamanızı tavsiye ederim, orada oyunun temelini kapsamlı ve detaylı bir şekilde öğrendikten sonra Online'a başlayabilirsiniz; buna rağmen Online yine karışık gelebilir çünkü orası tamamen başka bir dünya oluyor artık. Hikaye modundan çok daha gelişmiş ve kapsamlı.

Son düzenleme:
Telefonu açıp internete girdikten sonra üstten travel and transport kısmını seçmen lazım oradan San Andreas, legendary motorsport, bennys, warstock gibi sitelerden araç satın alabilirsin.

Baktım fakat bulamadım yenilenme süresi vs. var mı acaba?

Telefondan. SouthernSanAndreasAutos.com ya da LegendaryMotorsports.net sitesi üzerinden.

20230226111528_1.jpg

İnternet uygulamasına girin.
20230226111537_1.jpg

Legendary Motorsport'u seçin.
20230226111545_1.jpg

Ya da SouthernSanAndreasSuperAutos.com

Şöyle bir video çektim, özellikle Zentorno'yu da buldum.

Hangi aracı arayıp bulamıyorsunuz? Rockstar şu sıralar oyuna ilk defa gelen bazı araçları 1 haftalığına oyunda tutup sonrasında 2-3 ay sürecek şekilde siteden kaldırıyor, bu süre boyunca siteye tekrar gelmiyor. Toundra Panthere gibi mesela. Daha yeni geldi ama hemen kaldırdılar.

Artık her şeyi drip-feed yaptılar. Yani güncellemenin tamamını yüklemiyorlar. Her hafta belirli bir kısmını yayınlıyorlar. 2 haftada bir gelen yeni arabalar gibi. Zaten bunlar drip-feed. Bu yaptıkları drip-feed'i de drip-feed yapmak. İyice saçmaladılar.

Son düzenleme:
Şöyle bir video çektim, özellikle Zentorno'yu da buldum.

Hangi aracı arayıp bulamıyorsunuz? Rockstar şu sıralar oyuna ilk defa gelen bazı araçları 1 haftalığına oyunda tutup sonrasında 2-3 ay sürecek şekilde siteden kaldırıyor, bu süre boyunca siteye tekrar gelmiyor. Toundra panthere gibi mesela. Daha yeni geldi ama hemen kaldırdılar.

Artık her şeyi drip-feed yaptılar. Yani güncellemenin tamamını yüklemiyorlar. Her hafta belirli bir kısmını yayınlıyorlar. 2 haftada bir gelen yeni arabalar gibi. Zaten bunlar drip-feed. Bu yaptıkları drip-feed'i de drip-feed yapmak. İyice saçmaladılar.

Çok sağ ol kral gözler benim gitmiş. Dd görmemişim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı