İlk önce prepleri yapman gerekiyor. En sonunda Heist açılıyor.Merhaba, arkadaşlarımla Cayo Perico Heist'ını yapmak istiyorum. Her şeyi önceden hazırladım deniz altını aldım ve adaya gidip her şeyin yerini belirledim. Şimdi arkadaşlarımla heistı başlatmak için ne yapmam lazım?
İlk önce prepleri yapman gerekiyor. En sonunda Heist açılıyor.Merhaba, arkadaşlarımla Cayo Perico Heist'ını yapmak istiyorum. Her şeyi önceden hazırladım deniz altını aldım ve adaya gidip her şeyin yerini belirledim. Şimdi arkadaşlarımla heistı başlatmak için ne yapmam lazım?
İlk önce prepleri yapman gerekiyor. En sonunda heist açılıyor.
"E" basıp prep kısmına gelin ve prepleri tamamlayın.Şu an görev masası böyle gözüküyor gather Intel ve diğer şeyleri mi yapmam lazım?
Intelleri tamamladıktan sonra yanındaki Prep bölümü açılacak. Orayı da tamamlayınca Heist açılacak. Bayağı uğraşmanız gerekiyor.Şu an görev masası böyle gözüküyor gather Intel ve diğer şeyleri mi yapmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.