Dediğim gibi, Legacy'deki karakteriniz durduğu için "geçirmelik" bi' durum olmaması lazım. Kütüphanenizde "GTA V Legacy" sürümü üzerinden girerseniz eskisi gibi devam edebilmeniz lazım.Online'da karakterimi direkt aktarmak istiyorum; arkadaşlarım Enhanced'ı oynamıyor, o yüzden Legacy'e geçirmek istiyorum. Neler değişmiş görmek için yükledim Enhanced'ı.
Legacy'den Enhanced'e geçişte karakteriniz silinmiyor ki, olduğu gibi duruyor. Sadece Enhanced ve Legacy arasında ilerlemeniz ayrı tutuluyor, o kadar.
Edit: Ha, "Legacy'e geçirmek"ten kastınız "sürümler arasında ilerlemenizi aktarmak"sa mümkün değil.
Online'da karakterimi direk aktarmak istiyorum arkadaşlarım Enhanced'ı oynamıyor o yüzden legacye geçirmek istiyorum neler değişmiş görmek için yükledim Enhanced'i.
Legacy'deki online profilimi nasıl enchanted'a aktarabilirim?GTA 5'teki Online karakterimi Legacy'den Enhanced'a geçirdim, geri Legacy'e geçirebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.