GTA Online'da FPS nasıl arttırılır?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
.
Bilgisayarım GTA 5'i story mode da aşağı yukarı 40 - 45 FPS değerinde oynatıyor fakat Online'a gelince işler değişiyor, 15 - 20 FPS'e düştüğüm bile oluyor. Sorum şu, GTA Online'da FPS'imi nasıl arttırırım?

performans arttırıcı ayar yaparsa gta 5 in story modundada onlinedede fps arttırabilir :D
Eki Görüntüle 580629

Adsız.png

Dediğiniz ayarlar bu ayarlar mı?

Ayrıca özelliklerim de bunlar,

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4200U CPU @ 1.60GHz (4 CPUs), ~2.3GHz
Bellek: 8192MB(8 GB)
Harddisk: 240GB SSD
Ekran: Intel(R) HD Graphics Family
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 740M (2 GB VRAM)
Çözünürlük: 1366X768

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

740m nin fps değerleri bu videodaki kadar

Yalnız ben tam ekran oynamıyorum. Ya 1024x768 yada 800x600 oynuyorum.

Mümkünse ayarları Orta kalibreye çekip dener misin. Çözünürlüğüde mümkün olan en yüksek yap, Sonra story mode gir. 3-5FPS yükselme ihtimali var gibi.
Yalnız ben tam ekran oynamıyorum. Ya 1024x768 yada 800x600 oynuyorum.
Çözünürlük düşürmek darboğazı arttırır. Çözünürlük arttırmanı öneririm.

Mümkünse ayarları Orta kalibreye çekip dener misin. Çözünürlüğüde mümkün olan en yüksek yap, Sonra story mode gir. 3-5FPS yükselme ihtimali var gibi.

Şuanda bakacak durumda değilim fakat ilk açtığımda buraya yazarım. Yanıtınız için teşekkürler.
Sistemin nedir? İşlemcin kötü ve ekran kartın iyiyse ayar yükseltmek bile FPS artışına sebep olur.

Darboğaz varsa çözünürlük yükseltmek ve ayarları yükseltmek bir alternatif olabilir doğru diyorsun darboğaz varsa.

Mümkünse ayarları orta kalibreye çekip dener misin? Çözünürlüğüde mümkün olan en yüksek yap, sonra story mode gir. 3-5FPS yükselme ihtimali var gibi.

Merhabalar,
Dediğiniz gibi grafikleri arttırdım, grafikleri arttırmak FPS'i hepten düşürdü fakat grafikleri en düşüğe alıp çözünürlüğü arttırınca gözle görülebilir bir fark oldu. Önceden 15-25 arası FPS alırken şimdi 25-45 arası FPS alıyorum. Yanıtlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Kalın Sağlıcakla.

Son düzenleme:
JetBoost İndir - Gezginler
Bunu indirmeni öneririm diğer FPS Boost'lar gibi 500 MB RAM yemiyor 50 MB RAM yiyor arka plandakı gereksiz 20-30 tane hizmeti durdurup işlemciyi oyuna odaklıyor.
İşlemci performansını %100 alın bu kadar her turlu FPS'iniz artacaktır fanınız iyi değilse sıcaklıktan oyun takılabilir fanınıza güvenmıyosanız %90 %95 deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00