sparkle35 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ağustos 2025 #1 PS5 GTA Online oynuyorum. Fazlasıyla modlu araba var. Ama ben asla nasıl yapıldığını bulamadım. Bilen var mı?
PS5 GTA Online oynuyorum. Fazlasıyla modlu araba var. Ama ben asla nasıl yapıldığını bulamadım. Bilen var mı?
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 725 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Ağustos 2025 #2 sparkle35 dedi: PS5 GTA Online oynuyorum. Fazlasıyla modlu araba var. Ama ben asla nasıl yapıldığını bulamadım. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Modlu derken modifiyeli mi kastediyorsunuz? Artı 0 Eksi
sparkle35 dedi: PS5 GTA Online oynuyorum. Fazlasıyla modlu araba var. Ama ben asla nasıl yapıldığını bulamadım. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Modlu derken modifiyeli mi kastediyorsunuz?
KS KS sparkle35 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ağustos 2025 #3 Kerwm41 dedi: Modlu derken modifiyeli mi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır bildiğin modlu offline da yapılan. Bildiğim kadarıyla bilgisayardan modu flash belleğe atıyorlar onu da PS'ye takıyorlar ama geri kalanını bilmiyorum detay lazım. Artı 0 Eksi
Kerwm41 dedi: Modlu derken modifiyeli mi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır bildiğin modlu offline da yapılan. Bildiğim kadarıyla bilgisayardan modu flash belleğe atıyorlar onu da PS'ye takıyorlar ama geri kalanını bilmiyorum detay lazım.
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 725 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Ağustos 2025 #4 Onu bilmiyorum ne yazık ki. Artı 0 Eksi