GTA Online'da nasıl hızlı para kasılır?

kaannpk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyunda 30 level falanım yeni sayılırım. 1 2 aydır falan para kazanmaya uğraşıyorum ama 30dk uğraşsam 10k para veriyor ve bu şekilde kolay olmuyor. Para kazanmam için de paramın olması lazım sanırım :D
Oyunlarda asla hile yapmayan biri olarak hile yapmayı bile düşündüm ama sanırım hesap falan siliniyormuş ban yemekle falan uğraşmak istemedim. Bu yüzden bana para kazanmamda yardım edecek birini arıyorum.

Merhaba, oyunda 30 level falanım yeni sayılırım. 1 2 aydır falan para kazanmaya uğraşıyorum ama 30dk uğraşsam 10k para veriyor ve bu şekilde kolay olmuyor. Para kazanmam için de paramın olması lazım sanırım :D
Oyunlarda asla hile yapmayan biri olarak hile yapmayı bile düşündüm ama sanırım hesap falan siliniyormuş ban yemekle falan uğraşmak istemedim. Bu yüzden bana para kazanmamda yardım edecek birini arıyorum.
Kosatka alana kadar sık dişini. Kosatka aldıktan sonra onun görevlerini yap. Netten nasıl yapıldığına bakabilirsin çok kolay taktikleri var. Sonrasında tek başına 1 milyon kasabilirsin.

Hileye gerek yok bence. Gel, beraber Cayo Perico yapalım. %50-%50 bölüşürüz. Çok sağlam para veriyor tek seferde.

15-20 dakikada yapılır. Zor da değil.
olur yapalım
Hileye gerek yok bence. Gel, beraber cayo perico yapalım. %50-%50 bölüşürüz. Çok sağlam para veriyor tek seferde.

15-20 dakikada yapılır. Zor da değil.

Nereden iletişim kuracağız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı