GTA Online'da ne yapılmalı?

Ben birçok şeyi aldım duruyor sıkıyor artık bir zaman sonra hackerla vs yaptığımı bilirim 50'ye 55 kazanmıştım. :)

Arkadaşlar kendime hedef belirlemiştim. Kosotka alıp ondan sonra toreador alacaktım. Hepsini yaptım +sparrow ekledim. Artık pek bir hedefim yok. Ne önerirsiniz? Belki facility alırım dedim. Sizden de tavsiye almak isterim.

Vala ne dediğini hiç anlamadım bir süredir oynamıyorum GTA 5 ama yapılabilecek şey yeni bir yan karakter aç sıfırdan başla yeniden para kasmak oda nasıl kendine bir hedef belirle sokakdaki arabaları alıp satarak para kasmaya çalış bir süre. Al kagıt kalemi not al hangi araba kaç para getiriyor sattıgında. Oyunda ki silahları Full'e yavas yavas. Ufak tefek marketlere dal. Böyle çerez aktivitelerle GTA 5 zevkli ve keyifli oluyor. Sokak yarışlarına katıl. Online aktivitelere katıl kendine bir kural ekle diğer oyunculara dalmadan kasmaya çalış mümkün oldugunca. Sana daldılar mı kaç. Ivır zıvır şeylerle para kas ama bir anda heistle değil atıyorum taksicilik yaparak. Diger motoclup satın al. Böyle böyle şirket satın al ucak hangarı satın al derken vakit geçiyor. Ve son model arabalar ve kendine bir yat almayı hedef belirle kolay gelsin. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı