GTA Online'da sürekli mesaj gelmesi nasıl engellenir?

Bilouki

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde arkadaşla yeniden GTA indirdik Online'da biraz takılırız heistleri tekrar yaparız falan giriyoruz gayet güzel ama bir iki kişi sürekli durmadan mesaj atıyor. Mesaj sesi de çok gıcık olduğundan rahatsız ediyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Adamı engelleyebiliyorsam falan ya da mesaj sesini kapatabiliyorsam onun gibi şeyler. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Çinliler işin iyice cılkını çıkarttı. Allahın belası Rockstar'da hiçbir halt yapmıyor. Çözüm o anda o kişiyi bloklamak olabilir ama o anda bir araç kullanıyor oluyorsun, bazen çatışmanın ortasında başlıyor gelmeye, dikkat dağıtıyor direk. Spam mesajları engellenmek bu kadar zor mu? Bende çözüm arıyorum buna. Mesela başkalarından mesaj almayı kapatabilsek çok iyi olurdu.

Bahsettiğini anladım sürekli telefon mesajı geliyordur sana telefonuna gir mesaj kısmına bak yabancı bir şekilde mesaj geldiyse telefondan spam atıyorlardır bana da oluyor invite only loby kurup arkadaşınızla oynayın mesaj atamazlar onun dışında bana Social Club'ten oyun daveti geliyor Twitch. Bilmem ne ballstortureden Rockstar engellemiyor bunları son zamanlarda ortaya çıktı belki Update ile düzeltilebilir.

Son düzenleme:
İki adet çözüm önerisi vereceğim, birincisi Online girmeden önce private session yani sadece sizin gireceğiniz bir lobi oluşturmak ve arkadaşlarınız ile orda oynamak. İkincisi Nenyo mod menü indirip protection ayarlarından tüm seçenekleri ON haline getirmeniz, bu hileye giriyor fakat ben kullanıyorum kendimi hilecilerden korumak için external menü kullanmak zorunda kalıyorum. Bunu yapmazsam karşıdaki hileci benim GTA V.exe uygulamamı bile sonlandırabilir. İkinci sunduğum öneri 3. parti yazılım kullanılarak yapıldığından riskleri vardır, bunu göz önünde bulundurun. Hesap yasaklaması alabilirsiniz.

İki adet çözüm önerisi vereceğim, birincisi Online girmeden önce private session yani sadece sizin gireceğiniz bir lobi oluşturmak ve arkadaşlarınız ile orada oynamak. İkincisi nenyo mod menü indirip protection ayarlarından tüm seçenekleri on haline getirmeniz, bu hileye giriyor fakat ben kullanıyorum kendimi hilecilerden korumak için external menü kullanmak zorunda kalıyorum. Bunu yapmazsam karşıdaki hileci benim GTA V.exe uygulamamı bile sonlandırabilir. İkinci sunduğum öneri 3. parti yazılım kullanılarak yapıldığından riskleri vardır, bunu göz önünde bulundurun. Hesap yasaklaması alabilirsiniz.

Onun yerine güvenlik duvarından bağlantı kısıtlanabilir sizden başka kimseye oturuma katılamıyor detaylı araştırma ile yapabilmek mümkün ban sıkıntısıda yok hileyede girmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı