GTA oynamak laptopa zarar verir mi?

sadikg570

Femtopat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum ve Gaming laptop değil, normal gündelik işler için iş gören bir bilgisayarım var. Geçtiğimiz günlerde YouTube'dan Game testine denk geldim, GTA'yı çalıştırdığını gördüm. İndirdim ve şaşıracağım şekilde çok rahatça oynatıyor. Ben sadece FM falan oynayan biriyim ama GTA, bilgisayarı FM kadar yormuyor neredeyse. Arkadaşlarım 'sistemin açsa da oyun yorar, en sonunda ekran kartını yakarsın, laptopu çöp edersin' gibi şeyler diyorlar. Şaka yapsalar da insan korkuyor. Laptopun ömrünü çürütme gibi bir durum olur mu?

Laptop kullanılması için var, bir şey olmaz. Zamanında R7 370 kartla Witcher 3'ü Ultra ayarlarda bitirdim. Hiçbir şey olmadı.

Hiçbir şey olmaz hocam rahat olun sıcaklık değerleri iyiyse bir şey olmaz.

Ekran kartı ve işlemci ısı değerleriniz anormal düzeylere çıkmıyorsa bir şey olacağını zannetmiyorum.

Sıcaklık değerlerin normal ise hiçbir sıkıntı olmaz yav oyna kafana göre.

yok laptobu yakarsın patlatırsın uçurursun hikayeleri cidden halen devam ediyormu ya hiçbirşey olmaz kankam zaten şöyle bir durum var bilgisayarın cidden gereğinden çok zorlanırsa kendi kendini kapatır oyunun ortasında yani öyle patlama çatlama olmaz korkma

1050 kullanıyorum yaklaşık 6-7 senedir ve oyun da gerçekten oynayan birisiyim ve hala oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…