GTA oynatan çakma oyun konsolları alınır mı?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Merhaba arkadaşlar bugün böyle ürünler keşfettim ve üstelik çok hoşuma gitti. İddia ettiklerine göre GTA 5 falan açabiliyormuş ve ben de her zaman PlayStation 5'im olsun istemişimdir zaten genelde GTA gireceğim için bunlara bakmaya karar verdim. Bunu almak istedim ama şu an alamıyorum ve 2 adet ürün kalmış diğer satıcı da 3500 TL'ye satıyor ve bu bana biraz fazla pahalı geldi hem de bütçemi geçiyor. 2500 TL'ye GTA açabilen böyle konsol biliyorsanız yazabilir misiniz herhangi bir GTA oyunu olabilir ister GTA San Andreas olsun ister GTA 4. ek olarak şunu söylemek isterim GTA 4 olursa sevinirim çünkü GTA 5'i bitirdim ama fark etmez.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Zaten bu sistemin içinde GTA 6 hazır yüklü olarak geliyor; gönül rahatlığı ile ürünü edinmenizi öneririm(!)

Çakma bir ürün belli kendi imalatları galiba. Onun dışında bilgisayarınız yetiyorsa emulator yükleyin boşa para harcamayın bence. He ille de alacaksanız alın yani güzel gözüküyor yorumları.

Reis zaten içi emulator oyunlarıyla dolu. PC'n yetiyorsa sen yükle direk.

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Zaten bu sistemin içinde GTA 6 hazır yüklü olarak geliyor; gönül rahatlığı ile ürünü edinmenizi öneririm(!)

Evet mesela GTA 6 GTA 5 çıktıktan 2 gün sonra çıktı yarın GTA 7 gelecek(!)

Bu ürün GTA 5 açıyorsa size 10 tane hediye edebilirim. 2.el XBOX360 alın.

Oyunları aldık falan fıstık derken 10 bin liralık olurum ben.

Galiba Raspberry Pi tabanlı bir emulator cihazı veya çakma NES konsolu. O paraya 2.el 7.nesil temiz bir konsol alın ve soruları cevaplıyım eğer Raspberry Pi tabanlı bir emulator cihazı ise en fazla GTA San Andreas Liberty City Stories eğer bir NES çakmasıysa GTA yok.

Çakma bir ürün belli kendi imalatları galiba. Onun dışında bilgisayarınız yetiyorsa emulator yükleyin boşa para harcamayın bence. He ille de alacaksanız alın yani güzel gözüküyor yorumları.

Reis zaten içi emulator oyunlarıyla dolu. PC'n yetiyorsa sen yükle direk.

Yani emulator var ama TV'den oynamak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı