Sürprizbozan GTA oyunları hangi sırayla oynanmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kasım_0

Centipat
Arkadaşlar merhaba,
Az önce San Andreas oynarken bir görevde arkada bir yarışçı gördüm. Meğerse bu karakter, GTA 3’ün ana karakteri olan Claude’muş.
Ayrıca öğrendiğime göre, Catalina karakteri GTA 3'te de yer alıyor. Hatta GTA 3’ün ilk görevinde Catalina ve Claude birlikte banka soyuyormuş.
Peki GTA oyunları hangi sırayla oynanmalı?
Sanırım GTA 3, Catalina ile CJ ayrıldıktan sonra, onun Claude’la birlikte olmasıyla başlıyor. Şu an biraz kafam karıştı.

Bazı şeyleri yanlış anlamış olabilirim, kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar arasında referanslar var ama ciddi pek bağlantı yok, yani kasmayın... Doğal olarak her oyun kendi hikayesini ön plana koyuyor. Ben şahsen çıkış yıllarına göre oynamanızı tavsiye ederim, böylelikle seneler geçtikçe gelen güncellemeleri ve yenilikleri daha iyi fark edersiniz. İyi oyunlar..

Oyunlar arasında referanslar var ama ciddi pek bağlantı yok, yani kasmayın... Doğal olarak her oyun kendi hikayesini ön plana koyuyor. Ben şahsen çıkış yıllarına göre oynamanızı tavsiye ederim, böylelikle seneler geçtikçe gelen güncellemeleri ve yenilikleri daha iyi fark edersiniz. İyi oyunlar.

Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için.

Ve ayrıca moderatör arkadaşların eline sağlık az önce öyle bir mesaj yazmıştım ki çok dağınık bir mesajdı çok güzel bir şekilde düzeltmişler ve konuyu çok iyi hale getirmişler.

Bazen bazı kullanıcıların moderatörlere kızdıkları zaman oluyor ama gerçekten bence işlerini çok güzel yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı