GTA Remastered Trilogy Bu Sene Piyasaya Sürülecek

Klasik Rockstar.İlk konsollara çıkartıyor, iyi para kırdıklarında PC'ye geliyor.Sonra oyunu konsoldan port ettikleri için oyunların PC sürümü viraneye dönüyor.

Sizce ne kadar olur bu paket?
Bayağı olur bence çünkü sonuçta nomal Trilogy paketindeki gibi 20 yıllık oyunları almıyoruz yeni çıkan bir oyunu alıyoruz hem de bu oyunlar efsaneleşmiş oyunlar.

Biliyordum.

Orijinal oyunda olmayan yenilikler getiriceklerini söylemişler. Merak ediyorum neler yapacaklarını, örneğin GTA 3 ve Vice City'de yüzme yok GTA 3 de ana karakter konuşmuyor bunları değiştiricekler mi merak ediyorum.

GTA 5'den pahalı olmaz heralde. Zaten 77 TL. 5'den pahalı olursa saçma olur. Ben Trigoly paketin 3 gün önce aldim. Özlemişim GTA serisini cidden. Şuan Vice City ile başladım. Ya abi 2000'li senelere göre muazzam oyun. İnce ayrıntılar var mesala. Çoğu yeni nesil oyunda bu ayrıntılar yok.

Mass Effect üçlemesi 420 TL'den satışa çıkmıştı. Sanmıyorum 77 TL gibi bir fiyattan çıkacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…