GTA: SA dosyasındaki gösterilen virüs false-positive mi?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Bir sorum olacak. Evet, bu güvenli bir kaynak değil ama sormak istedim. SA:MP için GTA SA indirdim alttaki linkten. Önceden de kullanıyordum ama şimdi taratmak istedim ve bu çıktı. Bu bir false-positive gibi geldi ama cidden böyle midir? Şu an ZIP'i sildim. GTA SA'yı ZIP'den çalıştıyordum zaten direk. Kurulum yoktu. Neyse, peki bu bir false-postive mi? Yine söylüyorum güvenilir bir kaynak değil. Bende isterdim Steam'den indirmeyi ama Steam'de yok herhalde. Ek olarak dediğim gibi sildim kullanmadığım için.
Formatlık bir sorun yoktur umarım daha yeni attım çünkü.

https://d*sya.co/759z9bvc1ok7/GTA_SA_500MB.rar.html

Arkadaşlar, az önce "janti roleplay" adında bir sunucunun sitesinde indirdim. Yine aynı tehlikeyi gösteriyor.

İçindeki gtasa.exe'de böyle gösteriyor. Bana false-positive gibi geldi ama sizde bir yorumda bulunursanız sevinirim.

1 tane uyarıdan bir şey olmaz fakat , diğer dosyaları rar içinde taratmışsınız. Rar içinde virüs olsa bile belli olmayabilir sıkıştırılmış dosya olduğu için. Uyarı veren anti-virüs bilindik bir şey değil zaten sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bir sorun yaratmaz.
1 tane uyarıdan bir şey olmaz fakat , diğer dosyaları rar içinde taratmışsınız. Rar içinde virüs olsa bile belli olmayabilir sıkıştırılmış dosya olduğu için. Uyarı veren anti-virüs bilindik bir şey değil zaten sorun olmaz diye düşünüyorum.
İçinde bir adet .exe. Onuda en sondaki VT linkinden gösteriyor zaten. Diğer dosyalardan bir şey olur mu bilgim yok.

Sıkıntı olmaz herhangi bir trojan veya zararlı yazılım gözükmüyor. Bende Vice City benzer uyarılarla kurdum bir sıkıntı çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı