GTA:SA düşük GPU kullanımı

mcelik78

Hectopat
Dostlar RX 570 4 GB ekran kartım var. Bilgisayar elime yeni geçti ve henüz internet kablosunu bağlatmadığım için test amaçlı GTA SA'da denedim ve GPU kullanımı %1'lerde duruyor. Oyun çok eski olsa bile daha çok olması gerektiğini düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar RX 570 4 GB ekran kartım var. Bilgisayar elime yeni geçti ve henüz internet kablosunu bağlatmadığım için test amaçlı GTA SA'da denedim ve GPU kullanımı %1'lerde duruyor. Oyun çok eski olsa bile daha çok olması gerektiğini düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Hocam sürekli mi %1?

Bende RX 550 kullanıyorum GPU'yu az kullanan oyunlarda arada %1'e düşüyor ama anlık oluyor bu durum, muhtemelen bug gibi bir şey.

Hocam sürekli mi %1?

Bende RX 550 kullanıyorum GPU'yu az kullanan oyunlarda arada %1'e düşüyor ama anlık oluyor bu durum, muhtemelen bug gibi bir şey.
Evet surekli %1 az once the long dark yukledim gpu kullanimi normal sanirim gta sada olan birsey bu
Kaç FPS alıyorsun ?
25 te sabit kaliyor ne dusme ne yukselme var sanirim fps siniri var fakat ben bulamadim ayarlarda sinirla ilgili birsey

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı