2008'in işlemcisine ne yazılımı?Intel yazılımını indirmen gerekiyor.
5 yerden indirdim neredeyse onunla ilgili değil maalesef nerden indirirsem indiriyim oyun böyle.Oyunu nereden indirdin?
@esadtetik @Prime777 oyunun Steam sürümü hatalıydı ve artık kaldırıldı yani tek bir çözüm kaldı.
Önceden win10da sıkıntısız bi şekilde oynuyordum win 8.1 geçince böyle olduMonitörden kaynaklı olabilir, ekran kartı sürücüsü ile alakalı olabilir, VGA kablosunu kontrol etmeni öneririm. Oyunu nereden indirdiniz bilmiyorum ama orada sıkıntı olabilir.
5 yerden indirdim neredeyse onunla ilgili değil maalesef nereden indirirsem indireyim oyun böyle.
Hayır sadece GTA SA.Başka oyunlarda oluyor mu?
Hayır sadece GTA SA.
Tam versiyonda mevcut bu sorun.Sıkıştırılmış (500 MB) olanı değil tam versiyonu indirin (3GB)
Silent patch kurun bakalım, belki düzeltir:
SilentPatch
SilentPatch for the 3D-era Grand Theft Auto games is the first and flagship release of the “SilentPatch family”, providing numerous fixes for this beloved franchise. SilentPatch addresses a wide range of issues, from critical fixes for crashes and other blockers to various major and minor improve...gtaforums.com
5 yerden indirdim neredeyse onunla ilgili değil maalesef nereden indirirsem indireyim oyun böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.