GTA SA GTA 5 modları

BİONLA

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5'i PC im kaldırmadığı için GTA SA'ya GTA 5 modları onerirseniz sevinirim fakat hikayeyi bozmasın alta koycagım modlarla çakışmazsa iyi olur.
modlar.PNG
oyun surumum 1.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum soyler misin bir de ben Controlleri tam anlamadım.

Kanka setupsuz olsa iyi olur.
Setuplu yapamam setuplu bir şey yapınca Windows lisans gg oluyor da.

Evet, bu videolar yardımcı olacaktır. Grafik modları olmadan da güzel şekilde oyunu gelistirebiliyorsun, yıllar önce N3710 kullanırken kurmuştum bu modları ve güzel olmuştu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bendeki modlarla çakışır mı sadece 1. incisini yapsam sorun olur mu? PC im 2. 3. kadar iyi değil de olur mu? Bir de modlarla cakısır mı?

Ben 0 dar kuramamda oyunu flash bellele yedekledim kurayım mı?

1.deki modları paket olarak var mı?

Bir de kurulumu yok. Onu nasıl yapacağım?

Ben 0 dar kuramamda oyunu flash bellele yedekledim kurayım mı?

1.deki modları paket olarak var mı?

Bir de kurulumu yok. Onu nasıl yapacağım?

Eğer modsuz oyunun yedeği varsa onu modla. En sorunsuzu o olur.

Modlar paket olarak yok, tek tek kurman gerek. Ki pek uzun değil, birkaç saatte yapılır.

Kurulum için, 2. videodaki modlarin kurulumunu anlatan video 3.'sü. İlk video için de, benzer aşamalar var, genellikle "read me" not belgelerinde o modun kurulum dizini olur, oraya da o modu atman çoğunlukla yeter.

Programlar ile mod kurma işini pek kullanmadım, dizine atmak daha mantıklı bana kalırsa. Ek olarak, çok bilgin yoksa modlamayla uğraşma bana kalırsa. Klasik oyun, klasik bir oyun. Onu değiştirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum, orijinalliği güzel çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı