GTA SA kaç saat sürüyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda oyunun tamamı 9 saatte bitirilmiş. Bi tık daha yavaş oynadığını ve ara videoları geçtiğini varsayarsak biter bence tamamı.

Aradığım şey buydu. O zaman hikayeli oynayacağım.
Hocam adam burada oyunu hızlı oynuyor. Soran arkadaş ilk defa oynuyorsa 20 saat civarı sürer bence.(sadece ana hikaye)

Hocam başta belirttim, birçok defa oynadığımı...

Herkese cevapları için teşekkürler.

İlk kez oynuyorsa 28-29 saati bulur. Bazı görevler aşırı can sıkıcı yorucu oluyor. Ben ilk kez ocak da oynamıştım, 15 saat sonunda %40 kadarı bitmişti orada da bıraktım zaten oyunu.

İlk kez oynuyorsa 28-29 saati bulur. Bazı görevler aşırı can sıkıcı yorucu oluyor. Ben ilk kez ocak da oynamıştım, 15 saat sonunda %40 kadarı bitmişti orada da bıraktım zaten oyunu.

Ben biraz hile kullandım ama öbür türlü 1 gün daha oynamam gerekirdi zaten amacım hikayeyi anlamaktı hileyle de olsa anladım 😁

Ben biraz hile kullandım ama öbür türlü 1 gün daha oynamam gerekirdi zaten amacım hikayeyi anlamaktı hileyle de olsa anladım 😁
Ben 0 hile oynadım ama çok baydı bi yerden sonra. Hikaye hoşuma gitti ama görev sistemi, vuruş sistemi derken dayanamadım oyuna. Bu malum D.E surumleri de güzel olsaydı ayila bayıla oynardım yüksek ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı