G ghost0310 Zeptopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 9 1 Nisan 2022 #1 Oyunun Steam versiyonu hiç kasmıyorken crack versiyonu çok kasıyor. Steam versiyonuna mod kurulamadığı için crack oynuyorum. Steam versiyonuna sahibim. Lakin crackte oyun hiç oynanılanamaz hale geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2022
Oyunun Steam versiyonu hiç kasmıyorken crack versiyonu çok kasıyor. Steam versiyonuna mod kurulamadığı için crack oynuyorum. Steam versiyonuna sahibim. Lakin crackte oyun hiç oynanılanamaz hale geliyor.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 1 Nisan 2022 #2 Başka bir yerden indirmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KararVeremeyen Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #3 V-Sync açık mı? Gerçi kapatırsan oyunun o sürümü sıkıntılı olduğundan oyunda bazı şeyler bu sefer bozuluyor. Artı 0 Eksi
V-Sync açık mı? Gerçi kapatırsan oyunun o sürümü sıkıntılı olduğundan oyunda bazı şeyler bu sefer bozuluyor.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 1 Nisan 2022 #4 Frame limiter gibi bir ayar olabilir onu kapatmayı dene. (En azından GTA VC'de böyleydi.) Artı 0 Eksi
KS KS G ghost0310 Zeptopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 9 1 Nisan 2022 #5 Pismaniyee dedi: Başka bir yerden indirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 2 farklı yerden indirdim maalesef ikisi de kastı. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Başka bir yerden indirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 2 farklı yerden indirdim maalesef ikisi de kastı.
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #6 Bir mod indirmişte bana da aynısı olmuştu modu silip oynayın kasma var mı? Artı 0 Eksi
KS KS G ghost0310 Zeptopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 9 1 Nisan 2022 #7 Pismaniyee dedi: Frame limiter gibi bir ayar olabilir onu kapatmayı dene. (en azından GTA Vc'de böyleydi.) Genişletmek için tıkla... Frame limiter kapalı sağ olun gene de. MrLonax dedi: Bir mod indirmişte bana da aynısı olmuştu modu silip oynayın kasma var mı? Genişletmek için tıkla... Modsuz da aynı hocam :/ Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Frame limiter gibi bir ayar olabilir onu kapatmayı dene. (en azından GTA Vc'de böyleydi.) Genişletmek için tıkla... Frame limiter kapalı sağ olun gene de. MrLonax dedi: Bir mod indirmişte bana da aynısı olmuştu modu silip oynayın kasma var mı? Genişletmek için tıkla... Modsuz da aynı hocam :/
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #8 ghost0310 dedi: Frame limiter kapalı sağ olun gene de. Modsuz da aynı hocam :/ Genişletmek için tıkla... Başka siteden indirdiğinde aynı sorun oluyor mu? Artı 0 Eksi
ghost0310 dedi: Frame limiter kapalı sağ olun gene de. Modsuz da aynı hocam :/ Genişletmek için tıkla... Başka siteden indirdiğinde aynı sorun oluyor mu?
KS KS G ghost0310 Zeptopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 9 1 Nisan 2022 #9 MrLonax dedi: Başka siteden indirdiğinde aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar 2 farklı yerden indirdim maalesef ikisi de aynı. Artı 0 Eksi
MrLonax dedi: Başka siteden indirdiğinde aynı sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar 2 farklı yerden indirdim maalesef ikisi de aynı.
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #10 ghost0310 dedi: Şu ana kadar 2 farklı yerden indirdim maalesef ikisi de aynı. Genişletmek için tıkla... Uyumluk ayarı deneyin hocam bir de ayarları Full değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi
ghost0310 dedi: Şu ana kadar 2 farklı yerden indirdim maalesef ikisi de aynı. Genişletmek için tıkla... Uyumluk ayarı deneyin hocam bir de ayarları Full değiştirip deneyin.