GTA SA mobil v2.11.217 stabil mi?

780370

Picopat
Hocalarım ben mobilde GTA SA yüklemek istedim ama Play Store'daki son sürüm v2.11.217 ve Definitive Edition yüklemek de istemiyorum.
Bu sürüm stabil mi?

Son düzenleme:
GTA SA mobil için hiçbir sürüm 2.00'dan daha stabil değil. Eğer bulabilirsen 2.00 APK'sı bul onu kur. Her OBB'ye uyum sağlayabiliyor. Türkçe yamasını, cleosunu falan da bulabilirsin çünkü yaygın bir sürüm.

Hocam sizde kontrol ederseniz sevinirim, GTA SA toprak koç'un sitesinde silinmiş.

AOC'daki Rockstar oyunlarının çoğu bozuk zaten. Eğer oyunu halihazırda bir yerden indirebildiyseniz Türkçe yama APK atayım. APK'yı oyunun üstüne kurun çalışır. İndirmediyseniz de bende var oyunun yedekleri onları da paylaşabilirim. Bu APK'da paket geçersiz vb hatalar alırsanız geri dönüş yapın elimde bir APK daha var.

AOC'daki Rockstar oyunlarının çoğu bozuk zaten. Eğer oyunu halihazırda bir yerden indirebildiyseniz Türkçe yama APK atayım. APK'yı oyunun üstüne kurun çalışır. İndirmediyseniz de bende var oyunun yedekleri onları da paylaşabilirim. Bu APK'da paket geçersiz vb hatalar alırsanız geri dönüş yapın elimde bir APK daha var.

Hocam APK'nın içinde OBB dosyası dahil mi?
Siz nereden indirmiştiniz ?

Hocam APK'nın içinde OBB dosyası dahil mi?
Siz nereden indirmiştiniz?

OBB dahil değil ancak oyunindirclub'dan indirirseniz yaklaşık 2 GB OBB'yi otomatik kurar (sürüme bakmayın bile bu APK her sürümde çalışır). Daha sonra oyunindirclub'dan indirdiğiniz oyunun üzerine bu APK'yı kurarsanız çalışacaktır. Çalışmazsa geri dönüş yapın.
Bu arada ben de size anlattığım gibi yaptım bu işi üstelik cihaz Android 14 olmasına rağmen sıkıntı çıkarmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240625_212124.jpg
    Screenshot_20240625_212124.jpg
    698 KB · Görüntüleme: 34
OBB dahil değil ancak oyunindirclub'dan indirirseniz yaklaşık 2 GB OBB'yi otomatik kurar (sürüme bakmayın bile bu APK her sürümde çalışır). Daha sonra oyunindirclub'dan indirdiğiniz oyunun üzerine bu APK'yı kurarsanız çalışacaktır. Çalışmazsa geri dönüş yapın.
Bu arada ben de size anlattığım gibi yaptım bu işi üstelik cihaz Android 14 olmasına rağmen sıkıntı çıkarmadı.

Hocam APK'yı atarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı