Çözüldü GTA SA mod nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben mod kurmayı biliyorum fakat şeyi bilmiyorum bazıların hangi araca kurulcağı yazıyor ama bazılarınki yazmıyor yazmayanları nasıl kuracağım anlatır mısınız?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-04 191932.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-04 191932.png
    53,8 KB · Görüntüleme: 112
Çözüm
Ama işte bozulur diye hangi arabaya kursam sağlıklı olur diye düşünüyorum hocam ondan size sordum.
Dediğim şekilde Modloader kullanın. GGMM kullanmaya gerek yok. Hangi araca kurmak istiyorsanız iki dosyanın da adını o aracın adını yapın ve açtığınız klasörün içerisine atın. Bu şekilde yaparsanız kurduğunuz mod sorunluysa sadece o dosyaları silmeniz yeterlidir. gta3.img yi bozmayacaktır.
TXD ve DFF uzantılı modları Modloader içerisinde bir klasör oluşturup oraya atarsanız modunuz çalışacaktır.

Arkadaşlar ben mod kurmayı biliyorum fakat şeyi bilmiyorum bazıların hangi araca kurulcağı yazıyor ama bazılarınki yazmıyor yazmayanları nasıl kuracağım anlatır mısınız?

Kuracağın modsuz bir araç seçip üzerine kuruyorsun. Modifiye edilebilir bir araçsa modifiye edilebilen bir araca kuruyorsun. İsmini de araç.txd araç.dff gibi değiştirmelisin. Modlama için modloader kullanman daha sağlıklı olur.Araştırabilirsin bu konuda

Ama işte bozulur diye hangi arabaya kursam sağlıklı olur diye düşünüyorum hocam ondan size sordum.
Dediğim şekilde Modloader kullanın. GGMM kullanmaya gerek yok. Hangi araca kurmak istiyorsanız iki dosyanın da adını o aracın adını yapın ve açtığınız klasörün içerisine atın. Bu şekilde yaparsanız kurduğunuz mod sorunluysa sadece o dosyaları silmeniz yeterlidir. gta3.img yi bozmayacaktır.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı