Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 6 Temmuz 2021 #1 Zevkine oynayayım dedim mouse çalışmıyor oyunda. Nasıl düzeltirim? Oyun orijinal.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 7 Temmuz 2021 #11 Skibbe dedi: Rockstar oyunlarını orjinal oynamayın. Genişletmek için tıkla... GTA serisindeki çürük elmalar GTA: SA ve GTA: IV. Diğerleri gayet iyi ve sorunsuz aslında. Artı 0 Eksi
Skibbe dedi: Rockstar oyunlarını orjinal oynamayın. Genişletmek için tıkla... GTA serisindeki çürük elmalar GTA: SA ve GTA: IV. Diğerleri gayet iyi ve sorunsuz aslında.
4 406642 Decapat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 708 Çözümler 3 7 Temmuz 2021 #12 Uranhay dedi: Zevkine oynayayım dedim mouse çalışmıyor oyunda. Nasıl düzeltirim? Oyun orijinal. Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm = görev yöneticisinden GTA SA'ya sağ tıkla ayrıntılara git de ayrıntılarda'da GTA SA'yı seç benzeşmeyi ayarla de tek CPU 0'ı seç.(performans düşmüyor) Artı 0 Eksi
Uranhay dedi: Zevkine oynayayım dedim mouse çalışmıyor oyunda. Nasıl düzeltirim? Oyun orijinal. Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm = görev yöneticisinden GTA SA'ya sağ tıkla ayrıntılara git de ayrıntılarda'da GTA SA'yı seç benzeşmeyi ayarla de tek CPU 0'ı seç.(performans düşmüyor)