şu an sanırım alamıyorsunGTA SA oynamak istiyorum ama crack indirmek istemiyorum. nereden uygun fiyatli alabilirim ya da biri bana key satabilir mi?
Steam için Kinguin'de var ama çok pahalı. Onun dışında Rockstar'ın kendi sitesinde Trilogy satılıyor Launcher ile girilen versiyon. Steam versiyon değil. Birde 3lü paket (Trilogy olmayan) 250TL Rocktar'ın sitesinde.GTA SA oynamak istiyorum ama crack indirmek istemiyorum. nereden uygun fiyatli alabilirim ya da biri bana key satabilir mi?
Hocam 21-24 Euro arası bir fiyatta Steam Keyi satılıyor. Daha altına bulmanız imkansız.GTA SA oynamak istiyorum ama crack indirmek istemiyorum. nereden uygun fiyatli alabilirim ya da biri bana key satabilir mi?
GTA SA oynamak istiyorum ama crack indirmek istemiyorum. Nereden uygun fiyatli alabilirim ya da biri bana key satabilir mi?
Game Pass'te mevcut. Game Pass al sadece GTA SA değil 100'den fazla oyun oyna.
Game Pass'te mevcut. Game Pass al sadece GTA SA değil 100'den fazla oyun oyna.
Hangi game pass den bahsediyorsunuz hocam?Game Pass'te mevcut. Game Pass al sadece GTA SA değil 100'den fazla oyun oyna.
![]()
Buy Grand Theft Auto: San Andreas (PC) Steam Key | ENEBA
Buy Grand Theft Auto: San Andreas (PC) Steam Key at a cheaper price. Here in Eneba you will always find new and used games cheaper.www.eneba.com
Game Pass'te hiçbir GTA oyunu yok. Yanlış bilgilendirmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.