Ben de üzülüyorum hocam, diğer arkadaşların da dediği gibi Launcher şeklinde Trilogy alabilirsiniz, 219TL'ydi sanırsam. İçerisinde GTA San Andreas, Vice City ve GTA 3 var.Bu hale gelmemize çok üzülüyorum.
Ben de üzülüyorum hocam, diğer arkadaşların da dediği gibi Launcher şeklinde Trilogy alabilirsiniz, 219TL'ydi sanırsam. İçerisinde GTA San Andreas, Vice City ve GTA 3 var.Bu hale gelmemize çok üzülüyorum.
Steam keyleri çok pahalıya satıyorlar. Korsan indirceksin ya da 20 euro vereceksin karar senin dostum.
Hocam konunun ilk sayfasında bir hocamız 3 adet link atmış, inceleyin isterseniz.Güvenli site adi verir misin link atma ban falan yersin site adi ver sadece.
Site ismi vermek yasak mı biliyorum, internete yazıp bulabilsin kolaylıkla.Güvenli site adi verir misin link atma ban falan yersin site adi ver sadece.
@489483 burada linkleri atmış hocamız.![]()
Buy Grand Theft Auto: San Andreas (PC) Steam Key | ENEBA
Buy Grand Theft Auto: San Andreas (PC) Steam Key at a cheaper price. Here in Eneba you will always find new and used games cheaper.www.eneba.com
@489483 burada linkleri atmış hocamız.
Özür dilerim hocam, yanlış anlamışım. Sizi de rahatsız ettim alıntılayıp kusura bakmayın.Arkadaş sanırım korsan site ismi soruyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.