GTA SA nereden indirilebilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Selam, bildiğiniz gibi trilogy çıkmasıyla GTA San Andreas'ı Steam'den kaldırdılar ve güvenilir bir kaynak bulamadım. Bildiğiniz bir kaynak var mı?

Selam, bildiğiniz gibi trilogy çıkmasıyla GTA San Andreas'ı Steam'den kaldırdılar ve güvenilir bir kaynak bulamadım. Bildiğiniz bir kaynak var mı?

Vallahi Trilogy'i aldım bitirdim. 550'ye öneririm.😀

Son düzenleyen: Moderatör:

Steam gibi platformlar icin GTA San Andreas satisi yok! GTA Trilogy, onun yerini aldi. Ya key ile olacak o da artik oluyor mu, bilmiyorum. Ya da indirilip oynanacak. Baska yolu yok, bu kadar.

YouTube'da yabancı bir kanal nasıl indirileceğini anlatıyordu. Ben oradan indirmiştim gayet düzgünce çalışıyordu ama sanırım link paylaşamayacağım.😐

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun hiçbir yerde artık satılmadığı için önerebilirsin. Bu bir istisna.

Moderasyon notu: Hiçbir platformda satılmasa dahi, bir oyun için yasa dışı kaynak önerilemez!
Benim önerimle indirecek de bir şey olunca iş bana kalacak falan. O topa girmek istemiyorum doğrusu.

Key ile alınıyor ancak korsan sürümü daha iyi. Eğer güvenemediysen key alıp en fazla downgrade yaparsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı