GTA SA nereden indirilir?

Evet haklısınız.
Arkadaşım GTA SA genel bir söylem, definitive edition, iyileştirilmiş grafikler ve daha fazlasını sunuyor ki bu kötü bir şey değil. Ben Gta SA oynamak istesem ''GTA San Andreas Definitive Edition'' oynayacağım diye söylemem, kimse söylemez. ''GTA San Andreas'a gireceğim'' derim. Konu sahibi hiçbir şey belirtmemiş, belki crack belki orjinal istiyordur ''virüssüz'' istediği için direk Steam öneriyorum yani orjinal öneriyorum. Crack istiyorsa önerebileceğim bir yer yok ki crack'te önermiyorum zaten.

Virüs falan olmaz değil mi bir şey olur format atmakla ugraşamam emin misiniz?

Arkadaşım GTA SA genel bir söylem, definitive edition, iyileştirilmiş grafikler ve daha fazlasını sunuyor ki bu kötü bir şey değil. Ben Gta SA oynamak istesem ''GTA San Andreas Definitive Edition'' oynayacağım diye söylemem, kimse söylemez. ''GTA San Andreas'a gireceğim'' derim. Konu sahibi hiçbir şey belirtmemiş, belki crack belki orjinal istiyordur ''virüssüz'' istediği için direk Steam öneriyorum yani orjinal öneriyorum. Crack istiyorsa önerebileceğim bir yer yok ki crack'te önermiyorum zaten.
Fazla kafa yormuşsun. Alıntıladığım mesajda arkadaşa orijinal versiyonunun satılmadığını belirttim ve ona rağmen cevap vermiş zaten buradan orijinal versiyonundan bahsettiğini anlayabilirsin. Diğeriyse herkes konu açarken "Definitive Edition" olarak ayırıyor gidip konu araştırarak dediğime hak vericeksin :) Şu anda San andreas'ın orijinal versiyonunu satın alamazsın sadece crack indirebilirsin. Crack önermiyoruz fakat şuanki tek yöntem bu. İyi forumlar dilerim :)

Site ismi vermek yasak ama küçük bir araştırmayla güvenilir bir yerden bulabilirsiniz. Ayrıca mod kurmak istiyorsanız, oyunu downgrade etmeniz gerekiyor. Alttaki tool ile downgrade edebilirsiniz. Tool oldukça popüler ve güvenlilir, bizzat ben kullandım indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı