Merhaba, bugün bir nostalji yapmak istedim. GTA SA indirmek istedim fakat hem Steam'de hem de Rockstar Games'te kaldırılmış. Nereden satın alacağım bilemiyorum yardım edebilir misiniz?
Tek çözüm korsan indirmek şuanlık diye biliyorum ama belkide dosyalarını hala daha paralı bir şekilde satan bir yer varmıdır bilmiyorum. (Bulabilirseniz paralı alın korsana yönlendirmek istemem insanları.)
Merhaba, bugün bir nostalji yapmak istedim. GTA SA indirmek istedim fakat hem Steam'de hem de Rockstar Games'te kaldırılmış. Nereden satın alacağım bilemiyorum yardım edebilir misiniz?
Bu zamana göre dandik bir oyun ve satanlarda deli paraya satıyor ve gram değecek bir şey değil, ki adım kadar eminim girip 1 saat oynayacaksınız o yüzden malum siteler sizi bekliyor.