GTA SA Nereden Satın Alınır?

Rockstar Store'dan enayi gibi 219 TL vereceksen kafayı yemişsindir. Git korsan yükle mecburi GTA SA orijinal için artık.

Bu zamana göre dandik bir oyun ve satanlarda deli paraya satıyor ve gram değecek bir şey değil, ki adım kadar eminim girip 1 saat oynayacaksınız o yüzden malum siteler sizi bekliyor.
Gta sa çok hızlı sıkılıyosunuz kısa bi sürede ama mta yüklerseniz keyifli oluyor sunucudan sunucuya (MTA yani gta sa online)

GTA SA çok hızlı sıkılıyosunuz kısa bir sürede ama MTA yüklerseniz keyifli oluyor sunucudan sunucuya (MTA yani GTA SA Online)

Yok ya GTA SA oynayacağım bir oyun değil, zamanının en iyi oyunu olabilir ama şu an benim için çöp kutusundan farksız, o iğrenç lastik sesi, kötü motor sesleri, kötü mekanikler falan, seven oynar tabii ki orası ayrı konu.

Yok ya GTA SA oynayacağım bir oyun değil, zamanının en iyi oyunu olabilir ama şu an benim için çöp kutusundan farksız, o iğrenç lastik sesi, kötü motor sesleri, kötü mekanikler falan, seven oynar tabii ki orası ayrı konu.
Ben zaten sevmiyorum kaliteden ve dediğiniz gibi mekanikler çok kötü , mta güzel dedim ben ama mta da bazı sunucular var gta sa dan farkı yok ama inception roleplay gibi sunucular sarıyo.

Gta sa cidden kötü mta oynamicak indirmesin.

Ben zaten sevmiyorum kaliteden ve dediğiniz gibi mekanikler çok kötü, MTA güzel dedim ben ama MTA da bazı sunucular var GTA SA'dan farkı yok ama inception roleplay gibi sunucular sarıyor.

GTA SA cidden kötü MTA oynamacak indirmesin.

Çocukken MTA indirmiştim, nasıl yapıldığını bilmiyorum e tabii ingilizcede yok GTA SA ile açmam gerekiyormuş bende açılmıyor diye asla oynayamamıştım haha.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı