Çözüldü GTA:SA oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

OutMat

Kilopat
Oyun orijinal 2005 yılında babamın arkadaşı ilk geldiğinde bilgisayarına DVD sürümünü almış. İlk sürüm 1.0 oyunu DVD'den flash bellek geçirip bilgisayarıma yükledim. Oyunu çalıştırdım fakat bir süre sonra oyundan atmaya başladı. İnternette araştırdım bulamadım. Babamın arkadaşı böyle sorunlar olduğunu bana söyledi, fakat 3 saat yerine 10 saat oynanınca veriyormuş. Güncelleme atmayı dene dedi yaptım olmadı sizden yardım bekliyorum.

Çözüm
Sorunu çözdüm: oyunun belgelerim dosyalarını sildim, aynı zamanda oyun sıfırlandığından dolayı hata vermemesi için internette SilentPatch dosyasını tekrar indirip oyunun klasörüne attım. Yönetici olarak çalıştırıp oyuna girdim ve sorun kalmadı. Emin olmak için 10 kez girdim çıktım, görevlerin birazını yaptım; oyunda sorun kalmadı. Sizin oyun görevde atıyorsa bu işlemi deneyin.

(SilentPatch'in RAR'den çıkanlarını oyunun klasörüne atın.) SilentPatch
Oyunun Steam sürümü çok hatalı dediler, ilk sürümünden fazla hata varmış.
Uyumluluk, yönetici çalıştırma falan bunları zaten en başından beri deniyorum ama fayda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözdüm: oyunun belgelerim dosyalarını sildim, aynı zamanda oyun sıfırlandığından dolayı hata vermemesi için internette SilentPatch dosyasını tekrar indirip oyunun klasörüne attım. Yönetici olarak çalıştırıp oyuna girdim ve sorun kalmadı. Emin olmak için 10 kez girdim çıktım, görevlerin birazını yaptım; oyunda sorun kalmadı. Sizin oyun görevde atıyorsa bu işlemi deneyin.

(SilentPatch'in RAR'den çıkanlarını oyunun klasörüne atın.) SilentPatch

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı