Çözüldü GTA:SA oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

OutMat

Kilopat
Oyun orijinal 2005 yılında babamın arkadaşı ilk geldiğinde bilgisayarına DVD sürümünü almış. İlk sürüm 1.0 oyunu DVD'den flash bellek geçirip bilgisayarıma yükledim. Oyunu çalıştırdım fakat bir süre sonra oyundan atmaya başladı. İnternette araştırdım bulamadım. Babamın arkadaşı böyle sorunlar olduğunu bana söyledi, fakat 3 saat yerine 10 saat oynanınca veriyormuş. Güncelleme atmayı dene dedi yaptım olmadı sizden yardım bekliyorum.

Çözüm
Sorunu çözdüm: oyunun belgelerim dosyalarını sildim, aynı zamanda oyun sıfırlandığından dolayı hata vermemesi için internette SilentPatch dosyasını tekrar indirip oyunun klasörüne attım. Yönetici olarak çalıştırıp oyuna girdim ve sorun kalmadı. Emin olmak için 10 kez girdim çıktım, görevlerin birazını yaptım; oyunda sorun kalmadı. Sizin oyun görevde atıyorsa bu işlemi deneyin.

(SilentPatch'in RAR'den çıkanlarını oyunun klasörüne atın.) SilentPatch
Şarkıları başka klasöre taşıyın, sonra User Files'ı silin. User Files tekrar oluştuğunda da şarkıları atın. Gayet basit.

Yaptım, düzeldi fakat 1 2 saat sonra yine atıyor

Şarkıları başka klasöre taşıyın, sonra User Files'ı silin. User Files tekrar oluştuğunda da şarkıları atın. Gayet basit.

Adam zaten User Files'ı sılın demıs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol ustam işe yaradı!

Grafiklerin en yüksekte olmasından da kaynaklanıyor bakmadığım yer kalmamıştı kafayı yicektim aramaktan Very highdan high a çektim düzeldi

Benim oyunum 5 dakika sonra atıyordu ve uzun görevleri geçemiyodum çözmek için dosyaları açın belgelere gelin gta sa user files e tıklayın gta sa save yi kopyalayın ve temiz bir gta sa indirirn ve o kopyaladığınız saveyi oraya yapıştırın oyunu açın ve Load Game deyin görevi geçin geçtiğiniz saveyi kopyalayın oyundan atan savenizi silin ve geçtiğiniz görevdeki saveyi oraya atın çözülür (oyundan atanki modludur) ve bu görevleri böyle geçebilirsiniz.

yada hiç uğraşmayıp modsuz bi şekilde oyun kodlarıyla oynayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…