GTA: SA Steam mod çalışmıyor

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar, GTA San Andreas'ın Steam versiyonuna sahibim. Oyuna mod yükleyemiyorum. Mod yüklemeye çalıştığımda bazen oyun açılmıyor. Sadece Türkçe yama yapabiliyorum. Dün GTA San Andreas'a cami modu kurdum. Oyunda cami var ama abdest almak ve namaz kılmaya çalıştığımda mod çalışmıyor. Cleo mod yükledim ama Cleo mod da çalışmıyor. Modların çalışması için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar, GTA San Andreas'ın Steam versiyonuna sahibim. Oyuna mod yükleyemiyorum. Mod yüklemeye çalıştığımda bazen oyun açılmıyor. Sadece Türkçe yama yapabiliyorum. Dün GTA San Andreas'a cami modu kurdum. Oyunda cami var ama abdest almak ve namaz kılmaya çalıştığımda mod çalışmıyor. Cleo mod yükledim ama Cleo mod da çalışmıyor. Modların çalışması için ne yapmalıyım?

Maalesef yapacak hiçbir şey yok Steam versiyonunda modlar çalışmıyor. Sadece korsanda çalışıyor.

GTA SA Steam versiyonunda downgrade yapman gerekiyor yoksa modlar çalışmıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı