M Musab13 Femtopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar GTA SA'ya girdiğimde yeni oyun dediğimde donuyor ve kalıyor, oyuna girmiyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Merhaba arkadaşlar GTA SA'ya girdiğimde yeni oyun dediğimde donuyor ve kalıyor, oyuna girmiyor. Nasıl çözebilirim?
C coniks Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 68 Yer İstanbul (Anadolu) Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #11 Oyunda mod varsa olabilir bende de oluyordu. Artı 0 Eksi
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 30 Ekim 2020 #12 Musab13 dedi: Merhaba arkadaşlar GTA SA'ya girdiğimde yeni oyun dediğimde donuyor ve kalıyor, oyuna girmiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok. Kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Musab13 dedi: Merhaba arkadaşlar GTA SA'ya girdiğimde yeni oyun dediğimde donuyor ve kalıyor, oyuna girmiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok. Kusura bakmayın.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Ekim 2020 #13 Windows_Efe dedi: Eskiden Gta:sa'yı korsan oynuyordum bendede oluyordu hocam.Korsan indirdiğinden dolayı o yüzden orjinalini satın al. Genişletmek için tıkla... Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde. PustiPowerV2 dedi: Korsana destek yok. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu? Artı 0 Eksi
Windows_Efe dedi: Eskiden Gta:sa'yı korsan oynuyordum bendede oluyordu hocam.Korsan indirdiğinden dolayı o yüzden orjinalini satın al. Genişletmek için tıkla... Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde. PustiPowerV2 dedi: Korsana destek yok. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu?
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #14 xanax32 dedi: Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde. Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu? Genişletmek için tıkla... Oyunum korsan diyor. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde. Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu? Genişletmek için tıkla... Oyunum korsan diyor.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 30 Ekim 2020 #15 xanax32 dedi: Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde. Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu? Genişletmek için tıkla... Dedi. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde. Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu? Genişletmek için tıkla... Dedi.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 30 Ekim 2020 #16 xanax32 dedi: Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde. Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu? Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı? Sorusuna evet cevabı vermiş. Acaba nereden biliyorum? Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde. Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu? Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı? Sorusuna evet cevabı vermiş. Acaba nereden biliyorum?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Ekim 2020 #17 PustiPowerV2 dedi: Oyun korsan mı? Sorusuna evet cevabı vermiş. Acaba nereden biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ha bende gözükmüyor kusura bakma. Artı 0 Eksi
PustiPowerV2 dedi: Oyun korsan mı? Sorusuna evet cevabı vermiş. Acaba nereden biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ha bende gözükmüyor kusura bakma.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 30 Ekim 2020 #18 xanax32 dedi: Ha bende gözükmüyor kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Artı 0 Eksi
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 30 Ekim 2020 #19 Technopat'ta korsana destek yok. Artı 0 Eksi
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 30 Ekim 2020 #20 GTA:SA için sistem sormak da ayrı kafa. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi