Korsana destek yok. Kusura bakmayın.Merhaba arkadaşlar GTA SA'ya girdiğimde yeni oyun dediğimde donuyor ve kalıyor, oyuna girmiyor. Nasıl çözebilirim?
Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde.Eskiden Gta:sa'yı korsan oynuyordum bendede oluyordu hocam.Korsan indirdiğinden dolayı o yüzden orjinalini satın al.
Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu?Korsana destek yok. Kusura bakmayın.
Oyunum korsan diyor.Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde.
Korsan diye bişey demedi ki nerden biliyorsun korsan olduğunu?
Dedi.Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde.
Oyun korsan mı? Sorusuna evet cevabı vermiş. Acaba nereden biliyorum?Orijinali daha beter inan bana konuma bakabilirsin istersen en sonda ek birşey daha ekledim gecenin saatinde.
Ha bende gözükmüyor kusura bakma.Oyun korsan mı? Sorusuna evet cevabı vermiş. Acaba nereden biliyorum?
Sorun değil.Ha bende gözükmüyor kusura bakma.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.