Çözüldü GTA: SA'da fare çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Selamlar, eski oyunlara bir göz atayım dedim. GTA San Andreas oynarken mouse çalışmıyor. Oyun orijinal. Mouse ile menüde gezinebiliyorum, fakat tıklayamıyorum. Oyun içinde ise kullanılamaz oluyor.

Çözüm
Oyunu downgrade ettim zaten hocam, crack versiyonda da aynı durum.
Sorunu şu şekilde çözdüm:

Oyun çalışırken veya oyunu açmadan önce varsa MSI Afterburner+RTSS kapatın. Ben kapatınca sorunu çözdüm.
Selamlar, eski oyunlara bir göz atayım dedim. GTA San Andreas oynarken mouse çalışmıyor. Oyun orijinal. Mouse ile menüde gezinebiliyorum, fakat tıklayamıyorum. Oyun içinde ise kullanılamaz oluyor.

Menüye gelip tekrar oyuna geri dönmeyi denediniz mi veya bilgisayarınızı yeniden başlatmayı.

ESC tuşuna basıp menüye gelip yön tuşları ile oyuna devam et dediğinizde düzelme oluyor mu?

Hocam menüye gelip mouse hareket ettirince bir daha oyunu dönünce düzeliyordu eskiden bir deneyin isterseniz hala öyle mi bilmem.

Görev yöneticisi>ayrıntılar>GTA SA>benzeşmeyi ayarla
Sadece en baştaki CPU'ya tik koyun ve diğerlerinin hepsini kapatıp deneyin.

Hocam oyunun dosya konumuna girin GTA sa.exe olacaktır onun özelliklerine girin ve uyumluluk sekmesinden ışletim sistemini Windows XP SP3 seçin.

Vallahi ben fareyi döndürürken ESC'ye basılı tutarak çözdüm sorunumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde birkaç defa menüye gelip kapatınca düzeliyor. Eğer V-Sync kapalı (oyun 24 civarı bir fpsye sabitlenmiş değil) ise düzelme ihtimali %90 düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…