GTA San Andreas cannot find 800×600×32 video mode hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ZalimAga27

Decapat
Yer
Samanyolu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir gün önce GTA San Andreas satın aldım. Oyunu yükledim ve böyle bir hata aldım. Araştırdım ama hiçbir şey işe yaramadı. Her şeyi denedim. Ayrıca Windows 10 kullanıcısıyım.

ffff.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, @334155 bir rehber yapmış.

Bir gün önce GTA San Andreas satın aldım. Oyunu yükledim ve böyle bir hata aldım. Araştırdım ama hiçbir şey işe yaramadı. Her şeyi denedim. Ayrıca Windows 10 kullanıcısıyım.

Eki Görüntüle 807916
Keşke almasaydınız, maalesef oyunun Steam ve Rockstar versiyonları sıkıntılı. Daha iyi oyun deneyimi için Downgrade yapmanızı ve SilentPatch yüklemenizi öneririm.

Artı -1 Eksi

Eki Görüntüle 807916
Steam- Kütüphane - GTA San Andreas - Sağ tuş - Yönet - Yerel dosyalara göz at - GTA SA'yı bul - Sağ tuş - Özellikler - Uyumluluk kısmını değiştirmeyi dene hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı