GTA San Andreas Çökme Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

MızraklıAdam

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben GTA San Andreas oynarken bir anda çöküyor ve oyunu ilk yüklediğim gün bu sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapalım seçiyorlar diye destek mi verelim?
Sizi anlamıyorum, dediğim şeyi okumuyorsunuz sonra "Ne yapalım seçiyorlar diye destek mi verelim?" diyorsunuz. Ben "Evet, ama bazı kişiler orjinali olmasına rağmen korsanı tercih ediyor." belirtisini verdim öyle birşey yazmadım, Yeter ama cidden okumuyorsunuz sonra atarlanıyorsunuz.

Ya Allah aşkına çevrende kaç kişi WinRAR'ı satın aldı? Sen dahil soruyorum.
Oyunlardan WinRAR mantıklı. WinRAR'ı satın almamış olmam crackli kullanmamı mı ifade ediyor? Crack virüsü beraberinde getirdiği için destek verilmiyor olabilir mi? Bu sayede insanlar orjinala yönelsin. WinRAR'ı bile bir tıkla reklamını kapatıp güvenli bir şekilde kullanacağınız programı crackli kullanıyorsanız o bilgisayarın vah haline.

Sonuçta aynı şey.

Ben crackli kullanıyorsun demedim. Demeye çalıştığım şeyi az çok anlamışsın. Herkes zengin değil herkes her şeye para veremez her şeyi orijinal kullanamaz. WinRAR örnekti.

Merhaba ben Steam üzerinden oynuyorum oyunu ve Türkçe yama eklediğimden beri oyun çöküyor sıkıntı ne olabilir?

Ben crackli kullanıyorsun demedim. Demeye çalıştığım şeyi az çok anlamışsın. Herkes zengin değil herkes her şeye para veremez her şeyi orijinal kullanamaz. WinRAR örnekti.
okadar iyi örnek verdin ki oyun fiyatlarına bak

Bilgisayar - Sağ tık - Özellikler - Gelişmiş Sistem Ayarları - Performans - Ayarlar - Veri Yürütme Engellemesi - 2. Seçeneği seçip GTA'yı ekleyin.

Ben veriyorum.
Teşekür ederim.
Sahil yoluna girince oyunum çöküyordu düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…