MMahmut Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 101 26 Ocak 2021 #1 Öncelikle merhaba oyuna giriyorum yürümeden sıkıntı yok ama mouse işlemiyor. Hangi tuşa basarsan basayım donup kalıyor. Bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Oyunum orijinal.
Öncelikle merhaba oyuna giriyorum yürümeden sıkıntı yok ama mouse işlemiyor. Hangi tuşa basarsan basayım donup kalıyor. Bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Oyunum orijinal.
Çözüm Gojira 26 Ocak 2021 GTA San Andreas'in orijinal hali çok sıkıntılı. Hele Steam versiyonu felaket. Modlar ile düzeltebilirsiniz. Şu videoya göz atın: Grand Theft Auto: San Andreas (All Fixes) - Game Patch - YouTube
GTA San Andreas'in orijinal hali çok sıkıntılı. Hele Steam versiyonu felaket. Modlar ile düzeltebilirsiniz. Şu videoya göz atın: Grand Theft Auto: San Andreas (All Fixes) - Game Patch - YouTube
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 26 Ocak 2021 #2 Orijinal oyun çok sıkıntılı. Artı 0 Eksi
L La Jhinn Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #3 Menü de değil mi çalışmıyor mouse? Artı 0 Eksi
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 26 Ocak 2021 #4 GTA San Andreas'in orijinal hali çok sıkıntılı. Hele Steam versiyonu felaket. Modlar ile düzeltebilirsiniz. Şu videoya göz atın: Grand Theft Auto: San Andreas (All Fixes) - Game Patch - YouTube Artı 0 Eksi Çözüm
GTA San Andreas'in orijinal hali çok sıkıntılı. Hele Steam versiyonu felaket. Modlar ile düzeltebilirsiniz. Şu videoya göz atın: Grand Theft Auto: San Andreas (All Fixes) - Game Patch - YouTube
KS KS MMahmut Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 101 26 Ocak 2021 #5 La Jhinn dedi: Menü de değil mi çalışmıyor mouse? Genişletmek için tıkla... Menüde çalışıyor. Oyuna girince çalışmıyor. Artı 0 Eksi
La Jhinn dedi: Menü de değil mi çalışmıyor mouse? Genişletmek için tıkla... Menüde çalışıyor. Oyuna girince çalışmıyor.