GTA San Andreas eski sürümüne nasıl erişilir?

jkmen

Decapat
Daha fazla  
GTA: Sa indirip MTA üzerinden rol yapmak istiyorum. Eski senelerde oynardım, yeni bilgisayara geçtiğim gün oynamayı bırakmak zorunda kaldım. Çünkü laptopta korsan indirerek oynuyordum. Steam üzerinde yeni sürümü var. Fakat hem sıklıkla hatalar ile karşılaşılmış, hem de çok pahalı. Alabileceğim başka bir platform var mı? Ya da başka yollarla mı indirmem önerilir? Bilgisayara bunca zamandır bir korsan oyun bile girmedi. Bunu belirteyim.

20 senelik bir oyun için bu kadar para vermek mantıklı değil evet korsan kötü bir şey ama inanın bence MTA için direk korsan indirmeniz daha mantıklı.

20 senelik bir oyun için bu kadar para vermek mantıklı değil evet korsan kötü bir şey ama inanın bence MTA için direk korsan indirmeniz daha mantıklı.
Kesinlikle korsan daha mantıklı. Fakat virüs bulaşıp PC'nin içinden geçer diye korkuyorum. Laptopta var, oda korsan. Onu aktarsam riski daha az seviyelere indirmiş olur muyum?

Laptoptaki oyunun bütün dosyalarını direk aktarın ya da dosyaları bir internet sitesine yükleyip indirin en azından ne yüklediğinizi ve ne indirdiğinizi bilirsiniz.

Laptoptaki oyunun bütün dosyalarını direk aktarın ya da dosyaları bir internet sitesine yükleyip indirin en azından ne yüklediğinizi ve ne indirdiğinizi bilirsiniz.

Bana da öyle geliyor. Virüs testi yapabileceğim yer biliyor musun?

Eyvaallah hocam.

Kesinlikle korsan daha mantıklı. Fakat virüs bulaşıp PC'nin içinden geçer diye korkuyorum. Laptopta var, oda korsan. Onu aktarsam riski daha az seviyelere indirmiş olur muyum?

Rockstar uygulamasından indirimlerde GTA Definitive Edition almıştım yanında eski sürümleri de vermişti toplam 6 oyunu( Grand Theft Auto San Andreas, Grand Theft Auto Vice City, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition, Grand Theft Auto Vice City Definitive Edition, Grand Theft Auto 3 Definitive Edition) 400 TL civarına almıştım indirim ile. İndirimleri bekleyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…