GTA San Andreas eski sürümüne nasıl erişilir?

Rockstar uygulamasından indirimlerde GTA Definitive Edition almıştım yanında eski sürümleri de vermişti toplam 6 oyunu( Grand Theft Auto San Andreas, Grand Theft Auto Vice City, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition, Grand Theft Auto Vice City Definitive Edition, Grand Theft Auto 3 Definitive Edition) 400 TL civarına almıştım indirim ile. İndirimleri bekleyin isterseniz.

Avantajlı olur fakat indirim geleceği tarihleri tahmin etmek zor. Uzun bir süre beklemek istemiyorum.

https://www.technopat.net/sosyal/ko...-hatasiz-sueruem.3659150/page-2#post-27610376 konumda orijinal ve hatasız sürümü paylaştım inceleyebilir ve isterseniz indirebilirsiniz.

GTA: Sa indirip MTA üzerinden rol yapmak istiyorum. Eski senelerde oynardım, yeni bilgisayara geçtiğim gün oynamayı bırakmak zorunda kaldım. Çünkü laptopta korsan indirerek oynuyordum. Steam üzerinde yeni sürümü var. Fakat hem sıklıkla hatalar ile karşılaşılmış, hem de çok pahalı. Alabileceğim başka bir platform var mı? Ya da başka yollarla mı indirmem önerilir? Bilgisayara bunca zamandır bir korsan oyun bile girmedi. Bunu belirteyim.

Dostum konumda anlattığım yöntemi eğer beğendiysen buraya çözüm olarak paylaşır mısın lütfen?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı